Haberler

Erdoğan'dan Mursi'ye İdam Kararına İlk Tepki

Güncelleme:

İstanbul'da katıldığı açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır'ın devrik lideri Mursi için verilen idam kararı için, "Mısır eski Mısır'a dönüyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'daki bir toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada Mısır mahkemesinin Muhammed Mursi hakkında verdiği idam kararını eleştirdi. Erdoğan, "Batı, darbeci Sisi'ye karşı tavrını ortaya koymuyor. Bu idam kararlarına seyirci kalıyorlar." dedi.

MISIR, ESKİ MISIR'A DÖNÜYOR"

Konuşmasında "Mısır eski Mısır'a dönüyor." diyen Erdoğan, "Eski Mısır'ın ne olduğunu biliyorsunuz. Batı maalesef hala darbeci olan Sisi'ye karşı tavrını ortaya koymuyor. İdamlara seyirci kalıyorlar. Bütün bu gidişe şekil verecek olan Türk milletidir. Sizin duruşunuz çok önemli. 7 Haziran çok önemli. 7 Haziran'da öyle bir seçimde yeni Türkiye diyeceksiniz." şeklinde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

"Okulun orta kısmına, İmam Hatip Lisesi'ne Recep Tayyip Erdoğan adını verdiler. Çok teşekkür ediyorum. İki kız, iki erkek oğlum hepsi imam hatip mezunu ben de imam hatip mezunuyum. Kızlarımızı başörtülü olarak almadılar. Yurtdışında okudukları halde buralarda okuyamadılar. Şimdi imam hatiplerin orta kısmı açıldı mı açıldı.

"AZ ÖNCE DUYDUM"

Bugün bir olay daha oldu. Az önce onu duydum. Mısır'da halkının yüzde 52 oyla seçilen Mursi ile ilgili idam kararı vermişler. Burada enteresan bir şey var. Mısır eski Mısır'a dönüyor. Sisi'ye karşı durulamıyor. Batı, darbeci Sisi'ye karşı tavrını ortaya koymuyor. Bu idam kararlarına seyirci kalıyor, buna uygulama yapmıyor. Kendileri hep beraber bir araya gelip yine müşterek dayanışma içinde pozlarını veriyorlar."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Muhammed Mursi İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (381)

Seyfullah HassadiyeMobil-IOS:

Allah yar ve yardımcın Ulu Önder Recep Tayyip Erdoğan.

9
52
yanıtYanıtla
ALİ TEMUR:

ADAMSIN ADAM RECEP TAYYİP ERDOĞAN. . İNADINA SENLE DEVAM

10
43
yanıtYanıtla
hanzo:

Dinciler cok cahil yav

26
19
yanıtYanıtla
F U K A R A L A R !.....Mobil-IOS:

Senin ondan ne farkın var inşaallah seninde Sonun yakın

28
14
yanıtYanıtla
atamobilWeb@haberler.com:

Sen yürü millet yürüyecek arkandan

10
32
yanıtYanıtla
VAH:

sevmem arablari idam edebilirler no problem

25
14
yanıtYanıtla
TurkMobil-IOS:

helal sana uzun adam bu millet herzaman senin yaninda

10
28
yanıtYanıtla
faruk haydarMobil-ANDROID:

mazlumun dostu zalimin dusmani.adamsin adam.

5
33
yanıtYanıtla
Antepli.nlMobil-IOS:

Inadina rte

7
28
yanıtYanıtla
yine chp:

chp idamcilari destekledigi icin ALKISLIYORUZ

28
7
yanıtYanıtla
Tüm 381 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title