Haberler

Erdoğan'dan Köşk'te MİT Personeline Takdirname

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 46 konsolosluk personelinin kurtarılmasında görev alanlara takdirname verdi.

IŞİD tarafından Musul'da rehin alınan 49 Konsolusluk çalışanı tam 101 günlük esaretin ardından MİT'in operasyonu ile kurtarılmıştı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da, Musul’da Türk vatandaşlarının kurtarılması operasyonunda görev alan MİT mensuplarına takdirname verdi.

BİZZAT ELDEN VERDİ

MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve operasyona katılan MİT mensuplarını saat 13.30’da kabul eden Erdoğan, 49 Türk vatandaşını sağ salim evlerine dönmelerini sağladıkları için operasyonu yürüten MİT personeline takdirnamelerini bizzat elden verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Musul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (51)

Kritik sorular:

Kurtlar Vadisi dizisine ne kadar para gidiyor onu bi deyi versin algı bozucular. Trafolara giren kedilere ne kadar komisyon verdiniz. Pkk adına eylem yapan sözde vatanseverlere kaç ikramiye verdiniz. C4 patlayıcıyla Diyarbakır Emn havaya uçurmaya çalışırken yakalanan kedi hangi birime terfi etti. Dinlemeleri sızdırıp birilerini köşeye sıkıştıran kediler hangi ödülü aldı. Satın alınan TV'' lerde İran sempatisi kazandırmaya çalışan arka plan kedilerinin maması kaç para. Baş kedi ne zaman yeni Atatürk ilan edilecek.

5
30
yanıtYanıtla
KRİTİK SORULAR:

Oooo kediler görev başında, bir sayfa yeniledim 28 kırmızı olmuş. Kediler iyi çalışıyor.

yanıt0
yanıt0
emre cemo:

ulan haberleri bile yoktu ne takdirnamesi ama şu sebepten dolayıdır tırlar dolusu silah ve bombayı işide sorunsuz teslimat yaptıklarından dolayı olabilir

31
1
yanıtYanıtla
bayburtlu:

kimse görev almadı ki la sınıra geldiler polis aldı

14
7
yanıtYanıtla
hasan t:

sen ordamıydın

yanıt0
yanıt0
ahmet:

bende kediyi kuyuya atayım sonrada kurtarayım benide takdir edin anlayana

17
4
yanıtYanıtla
yolcu:

çok güzel film çevirir film yapsa gişe rekorlarını alt üst eder :)

11
4
yanıtYanıtla
BOP EŞBAŞKANI:

BOP EŞBAŞKANINDAN ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR DİYORUZ :))

13
2
yanıtYanıtla
canikli:

bırakın bu oyunları ne kurtarması aklı başında herkes oynanan oyunun farkında. siz mit. e kutucukların dosyasını hasır altı ettiği için madalya vermişsinizdir.

11
3
yanıtYanıtla
kurt:

Komik olan sizin küçücük beyinleriniz. . Kinden nefretten gözünüz öyle bir dönmüşki kendi İstihbarat örgütünüze bile düşmanlık yapıyorsunuz. . Yazık Çok yazık

2
11
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title