Haberler

Erdoğan'dan Haydar Baş'ın Asgari Ücret Vaadine Gönderme

Güncelleme:

Muhalefet liderlerinin seçim vaatlerini eleştiren Erdoğan, isim vermeden Haydar Baş'ın asgari ücret vaadine de göndermede bulunarak "5000 lira diyene vermek lazım herhalde" dedi.

23'üncü MÜSİAD Olağan Genel Kurulu toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefet partilerinin seçim vaadlerini eleştirirken Bağımsız Türkiye Partisi Lideri Haydar Baş'a da göndermede bulundu.

HAYDAR BAŞ'IN VAADİ OLAY OLMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde iktidara gelmeleri durumunda asgari ücreti 5 bin lira yapacaklarını söyleyen Haydar Baş, kendisine yöneltilen eleştirilerin ardından bunu nasıl gerçekleştireceklerini anlatmıştı. Asgari ücreti Milli Ekonomi Modeli ile 5 bin lira yapacaklarını belirten BTP Lideri, "Benim elimdeki kaynaklar onların hayalinde bile olmayan kaynaklardır" ifadelerine yer vermişti.

"5 BİN LİRA DİYENE VERMEK LAZIM HERHALDE"

Haydar Baş'ın bu vaadi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da dikkatini çekmiş. 23'üncü MÜSİAD Olağan Genel Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada muhalefet liderlerinin seçim vaadlerini eleştiren Erdoğan, isim vermeden Haydar Baş'a da göndermede bulunarak, "Biri çıkıyor asgari ücret 1600-1800, biri diyor 5000 lira. Buna göre 5000 lira diyene vermek lazım herhalde" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Partisi Haydar Baş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (342)

ERZİNCAN:

CHP

17
37
yanıtYanıtla
imdat k.:

kendinizi güvene almak için polise verdiğiniz 3000 tl nin 500 ünü geri alıp asgari ücretliye verin

14
39
yanıtYanıtla
Hdp limobilWeb@haberler.com:

Haydar başın yerinde olsam bu halka asgari 500 bile fazla size ancak tayyip gibileri lazım koyundan ne farkınız var sizin yazıklar olsun size

21
29
yanıtYanıtla
vatansevermobilWeb@haberler.com:

Oylar HDP“ye

11
34
yanıtYanıtla
MAHMUT ERZİNCAN,:

CHP

14
31
yanıtYanıtla
mahmut:

CHP

13
29
yanıtYanıtla
Mustafa ErbasMobil-IOS:

AKP giderse Türkiye biter

18
24
yanıtYanıtla
B.T.P:

Haydar Baş tan fena tırsmış. Herkese iş, aş geliyor Haydar Baş.

25
16
yanıtYanıtla
Başa baş Mobil-IOS:

Adamın Kralısın kim ne derse desin Say'ın cumhurbaşkanım agzı olana aklı Eren'de ermeyende Konuşuyor

18
22
yanıtYanıtla
CcCMobil-ANDROID:

ak partiye oy vermek icin kor olmak gerekiyor veya deli olmak lazim

12
28
yanıtYanıtla
Tüm 342 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title