Haberler

Erdoğan'dan Hamaney'e: Böyle Bir Dini Önder Olabilir mi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esad rejimine destek açıklamasında bulunan İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'i "Böyle bir dini lider olabilir mi?" sözleriyle eleştirdi.

Marmara Üniversitesi eğitim yılı açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, isim vermeden İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'e Suriye'deki Esad rejimine destek verdiğini söyleyerek tepki gösterdi.

"BÖYLE BİR DİNİ ÖNDER OLABİLİR Mİ?"

Marmara Üniversitesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, " İsrail'e karşı dik duran tek kişi Esed'dir" dediğini aktardığı İran dini lideri Hamaney'e tepki göstererek "Böyle bir dini önder olabilir mi?" dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasındaki o kısım:

"Kalkıp da bir dini lider, 'Suriye'de 250 bin kişi öldürülüyor, Niye buna karşı koymadınız?' dediğimizde; ' İsrail zulmüne karşı ayakta dik duran tek kişi Esed'dir' diyor. Kendisine şunu diyorum, orada öldürülenler İsrail kendisine saldırırken dik durmadılar mı? Esed'in İsrail'e karşı bir tane kurşunu var mı? 250 bin insanı öldürüyor, siz hâlâ bunlara destek veriyorsunuz. Hâlâ bunlara silah, para gönderiyorsunuz. Böyle bir dini önder olabilir mi?"

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ayetullah Ali Hamaney Recep Tayyip Erdoğan İsrail İran Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (256)

Mechul:

YANLIŞ ATA OYNUYORSUN HEPİMİZİ YAKACAN

24
83
yanıtYanıtla
YUH BE:

Böyle Cumhurbaskani Olabirmi?

47
24
yanıtYanıtla
Gamlı Baykuş:

Senden lider oluyorsa ondan da niye olmasın?

56
14
yanıtYanıtla
Semra:

Bir Hitler birde Korkaklar sesini yükselterek konuşur. İnanmazsanız internette hitlerin konuşmalarından dilediğinizi açıp hep böyle. Bu adamlar siyasetçi yada devlet adamı değil bildiğiniz sokak kabadayısı. . . .

49
12
yanıtYanıtla
kondom:

Semracığım sokaka kabadayısı olsa emin ol sen burda bu yorumları yazamazdın içindeki ezikliğinden kaynaklanan kinini kusmuşsun,

yanıt0
yanıt0
Fossssss:

Klasik, bildiğin türk atarlanmaları. . Arkası fısssss. .

49
10
yanıtYanıtla
türkmü?:

kim türk?

yanıt0
yanıt0
niğdeli51:

sevgili fossssss, bu adam TÜRK değil ki. niye durduk yere TÜRK''lük üzerinden siyaset yapıyorsun? kan. . . . . . . cık

yanıt0
yanıt0
FIRAT DERİN:

ölen 250 bin insan senin yüzünden öldü

39
18
yanıtYanıtla
atif:

cumhurbaskanimiz sonuna kadar hakli muslumanlarin katledilmesine destek veren birisi dini lider olamaz muslumanlara dini lider olacaksan butun muslumanlara hitab etmeniz gerekir ayetullah''da bunu yapmiyor sadece bir kisme hitab ediyor

40
17
yanıtYanıtla
Tüm 256 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title