Haberler

Erdoğan'dan Çok Sert iPhone Eleştirisi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Türkiye İhracatçılar Meclisi "Türkiye Markası" tanıtımında konuşurken, iPhone telefon markasına eleştirilerde bulundu.

"SATILAN IPHONE DEĞİL, O TELEFONUN MARKASI"

BM Genel Kurulu için gittiği New York'taki Apple Store'da iPhone 6'yı satın almak için sıra bekleyen ABD vatandaşları gördüğünü söyleyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "ABD'ye gittiğimizde bir teknoloji firmasının dükkanının 24 saat açık olduğunu gördük. İnsanlar bu telefona sahip olabilmek için sıraya giriyorlar. O markanın sahip olduğu güç sayesinde mağazaların önünde kuyruklar oluştu. Bu marka her yıl model çıkardığı halde, modeller arasında çok büyük farklılıklar da yok ha, bunu da söyleyeyim. Satılan telefon değil o telefonun markası" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan İstanbul New York Türkiye Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (25)

Ahmetk:

Kullandığınız makam araçlarına ne demeli

12
9
yanıtYanıtla
emre:

adam cumhurbaşkanı oldu hala altındaki arabaya takıyorsunuz biraz büyük düşünün yoksa hiç bir zaman kazanamıcaksınız

yanıt0
yanıt0
Polat AS:

Nedense İphone diyince aklıma aptallar sürüsü, enayiler topluluğu ve ahmaklar gurubu geliyor.

13
4
yanıtYanıtla
yorum:

benim de la aynı şeyleri düşünüyoz etiket merakı sonrada burda aptal aptal yorum lar yapıyolar

yanıt0
yanıt0
yorum:

adam iphone örnek verirken türkiyenin marka olmasından bahsediyo haberin başlığında iphone eleştiriyo yazıyo nası bi zihniyet lan bu

15
2
yanıtYanıtla
GGs:

boşuna laf kalabalığı olmuş. Adamlar markalarını satıyor artık yani türkiyeye satmasa veya satışa çıkarmasa çokta problem değil 100 ülkenin 100 üde kullanıyor bu markaları darısı bizimde adam gibi markalar çıkarmamıza gelir inşallah halıcılık dönercilikten başka bir cazibemiz yok

3
11
yanıtYanıtla
Demokrat:

Vay be, ileri zekasınla oda bunun farkina varmış. Bakalım koyunlarıbu akıl seviyesine yaklaşabilecekler mi?

0
13
yanıtYanıtla
Secret:

iPhone nin onda birini üretecek teknoloji senin ülkende yokken cumhurbaşkanımız telefon eleştirisi yapıyor. Acaba o ürün kendi üretimin olsaydı böle konuşur muydu?

0
13
yanıtYanıtla
HASAN1453:

Sömürünün adı ''''yeni model'''' algısı oluşturmaya döndü. Ben de Ipnone 5s var ve nakit alacak fazlasıyla param olmasına (Kaybetme ya da çaldırmazsam) asla 5 yıl daha yenisini almam. Kısacası onların tüketiciyi enayi yerine koyup yeni model algı operosyonu bende sökmüyor.

11
1
yanıtYanıtla
BY:

EVET OLABİLİRDE. . . BU CUMHURBAŞKANINI UĞRAŞACAĞI BİR KONU MU. . . .

3
8
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title