Haberler

Erdoğan'dan Bahçeli'ye: Ne Demek Ver Bilal'i Al İktidarı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Saray'da muhtarlara hitap etti. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'nin sözlerini hatırlatarak, "Siyaset işi gücü bırakıp Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsıyla ailesiyle uğraşmak değildir. Kalkıp benim evladıma, ismiyle "Bilal'i ver iktidarı al" bu ne biçim yaklaşımdır ya." dedi.

"BİLAL'İN HESABINI YARGI SORAR"

Erdoğan, "Proje üreteceksiniz, hizmet üreteceksiniz, çözüm üreteceksiniz. Yani siyaset yapacaksınız. Siyaset işi gücü bırakıp Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsıyla ailesiyle uğraşmak değildir. Kalkıp benim evladıma, ismiyle "bilal'i ver iktidarı al" bu ne biçim yaklaşımdır ya. Eğer benim oğlumun yaptığı bir yanlış varsa, yaptığı bir yolsuzluk varsa buna hesabı soracak olan yargıdır." ifadelerini kullandı.

"SEN KİMSİN? AMA ÇOCUĞU OLMAYAN"

Cumhurbaşkanı, "Sen kimsin? Benim evladımla ilgili iktidar bağlantısını nasıl kurarsın. Nasıl böyle bir hakareti yaparsın? Ama evladı olmayanların böyle bir saygısızlığı yapmasından daha doğal bir şey olmaz." dedi.

"BİZ İLHAMI..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan ,"Çünkü bunlar aile nedir bilmez, evlat nedir bilmez. Dolayısıyla hak hakikat nedir bilmez. Sadece maalesef böyle kuru sıkı hakaretlerle bir yere vardırmak isterler. Nedir o Mussolini Hitler, aynaya bak ya. Önce kendinin nerede olduğunu görürsün. Biz ilhamımızı ne mussolini'den ne de Hitler'den aldık. Biz haktan aldık. Bunu bir defa bileceksin." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Adolf Hitler Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

topal osman ağa:

Büyüksün reis millet seninle.Bunlar secimde görürler günlerini. Sana kurban olsun bahceli.1999 yilindan beri partinin basinda.Oturdugu koltuktan kalkmak bilmedi.Bunlar laf milliyetcisi.Türk dünyasına ne kazandirmis.Orhun hitabelerinin yolunu bile sen yaptirdin...Millet seninle bunlar 14 parti bir araya gelip karsinda duramadi.

1
0
yanıtYanıtla
Deli bekir:

Başkan sen o böceklere takipte sakin kendini yıpratma . Ülkenin sana ihtiyacı var. It ürü r kervan yürür.

1
0
yanıtYanıtla
rte sevdalisi:

Valla sayin erdogan nerden yakalamissa bahceli gercektende mussolini hitler benziyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title