Haberler

Erdoğan, Cuma Namazına Yeni Makam Aracıyla Geldi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazını yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın yakınındaki Hisarcıklıoğlu Beştepe Camii'nde kıldı. Erdoğan, camiye yeni makam aracıyla geldi.

Cuma namazını Hisarcıklıoğlu Beştepe Camii'nde kılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çıkışta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hisarcıklıoğlu Beştepe Camii'ne Mercedes S600 marka makam aracıyla geldi.

VATANDAŞ ERDOĞAN'I ÖPMEK İSTEDİ

Satın aldığı simitleri vatandaşlara ikram eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı vatandaşlarla da hatıra fotoğrafı çektirdi. Bir vatandaşın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yanaklarından öpmek istemesi de ilginç anların yaşanmasına sebep oldu. Erdoğan, daha sonra makam aracına binerek Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na geçti.

ERDOĞAN'IN PROGRAMI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 13.30'da Irak'tan Türkiye'ye sığınan ve Türkiye'de ikamet eden Ezidilerden bir heyeti, saat 16.45'te Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ile beraberindeki heyeti Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul edecek.

YENİ MAKAM ARACIYLA GELDİ

Bu arada, 10 Ağustos'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde halk oylamasıyla ilk turda seçilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha önce kullandığı makam aracı değişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hisarcıklıoğlu Beştepe Camii'ne Mercedes S600 marka makam aracıyla geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyunda yer alan tam donanımlı ambulansın da değiştiği görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mercedes Ak Saray Beştepe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (81)

MERT:

Ya sabır ya selamet. . . Gördükçe tepem atıyor ya rabbi. . . tabi tuzun kuru vergi umrunda değil, benzin kaç para haberin yok binersin rahat rahat. . Martılara da simit atarsn susarlar nolcak be ya :)

34
44
yanıtYanıtla
AKPLİLER MUTLUMUSUNUZ...:

VATANDAŞA SİMİT KENDİSİNE SARAY SON MODEL MERCEDES. . . NEYSE KOYUNLAR SAOLSUN. . .

58
16
yanıtYanıtla
Nühü:

Nerede alçakgönüllü büyük insan ecevit nerede bu, israfa bak.

29
23
yanıtYanıtla
izmirliMobil-ANDROID:

sarayda makam aracida bu devletin.sirasi gelen kullanir.bu koca devlete bu yakışır

27
25
yanıtYanıtla
osman61mobilWeb@haberler.com:

Yakisir reis...

11
29
yanıtYanıtla
07Mobil-ANDROID:

BÜYÜK TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşı olarak AKP’liler mutlumusunuz diyen vatandaşa bir cümlem olcak "Eyyyy küçük düşünen insan evladı O tüm Türkiyenin Cumhurbaşkanı onun bindiği arabadan sende gurur duy çünkü temsil edilen biziz."

14
25
yanıtYanıtla
fatih korkmazMobil-ANDROID:

Lütfen bırakın da cumhurbaşkanı mercedese binsin artık. Ufak hesaplar yapmayın.

10
28
yanıtYanıtla
CİHAD ERLERİ:

ISLAMDA PARTI YOKTUR - BUNLARIN HICBIRI ISLAMI TEMSIL EDEMEZ - CÜNKÜ BUNLARIN YÖNETIMLERI MODERN SULTANLIKTIR- BUNLARIN ADALETI DE FORMALITE ICABIDIR- MAHSER GÜNÜ BUNLARIN HEPSI VE BUNLARI DESTEKLEYENLER ALLAHU TEALAYA ŞIRK KOSTUKLARI ICIN CEHENNEME GIRECEKLERDIR- CÜNKÜ ŞIRK KOSANLARI YÜCE ALLAH AFFETMEYECEGINI BEYAN EDIYOR- HAKMIYET VE EGEMENLIK MILLETIN DEGIL MILLETI YARADAN YÜCE ALLAHINDIR- ''INIL HUKMU ILLA LILLLAH'' ALLAHIN INDIRDIGI ILE HÜKMETMEYENLER HESAB GÜNÜ ŞIRKLERINDEN DOLAYI ŞIDDETLI AZABA MARUZ KALACAKLARDIR- Nisa 105

20
17
yanıtYanıtla
kendinize gelin bee:

saraya karşısınız, araca karşısınız. beheeyy bozguncu takımı kendinize gelin ve insan olun insan. ne yani koskoca türkiyenin sayın cumhurbaşkanı çadırda mı otursaydı, deveye mi binseydi. .

9
26
yanıtYanıtla
S.B.:

La o makam arabasına tüp takılır mı? . . . . . LPG biraz daha ekonomik olur . . . . malum, KA-ÇAK sarayın elektrik faturası her ay baya kabarık gelecek, biraz da tasarruf yapalım. . . . . dermişim. . . . . . . . . nerdee bizim padişahımızda o anlayış . . . . ! Vatandaş madenlerde ekmek parası için hayatını kaybediyor, neden ? 50 bin TL''ye sondaj makinası alınamadığı için. . . . . saygı değer padişah hazretleri bir milyar 370 bin TL değerinde saraylar yaptırsın, milyonlarca değerinde S 600 Zırhlı makam aracı, Helikopterler, Uçak vesaire. . . . . . . halk da madenler hayatını kaybetsin, Zeytinliklerde ''özel Güvenlikçilerden'' dayak yesin, baş kaldıranların da ağzı kapatılsın, bu arada, Fatih Altaylı neden uzun bir izine ayrıldı, onu da birileri açıkları umarım . . . . . . . . yooo, açıklamazlar. . . . . . . !!!

25
8
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title