Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk'ta

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Buyar Nişani ile birlikte Türkiye Arnavutluk Ortak İş Forumuna katıldı.

Dha DIŞ HABER –

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Buyar Nişani ile birlikte Türkiye Arnavutluk Ortak İş Forumu'na katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada "Bize düşen işadamlarının önünü açmak, bu konuda pratik olmalıyız. Mevzuat amcaya takılmayalım" dedi.

"Bürokratlar kendilerini sorunları çözmeye odaklamalı, devlet bir anonim şirket gibi yönetilmeli" diyen Erdoğan şöyle konuştu

"Yatırımcılarımızın üzerinde büyük bir görev var. Bize düşen nedir Bize düşen işadamlarımızın önünü açmaktır, bir yerde tıkanma varsa bu tıkanmayı gidermektir. Bunun için pratik olacağız. Eğer bu konuda pratik olmazsak neticeye varamayız. Hiçbir zaman mevzuat amcaya lütfen takılmayalım. Bununla bir yere varılmaz. Başarının sırrı pratik çözümdedir. Onun için bürokratik oligarşi bir felakettir. Burada biz siyasilere önemli görev düşüyor"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması

detaylar

Haber Ümit KOZAN - TİRAN DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Arnavutluk Türkiye Dha Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title