Haberler

Erdoğan'ın En Büyük Hayali

Güncelleme:

Parti grubunda konuşan Başbakan Erdoğan, "77 milyonun her ferdinin başını eğmeden dimdik durmasının hayaliyle yaşıyorum." dedi.

Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan Taksim'de 1 Mayıs'a izin verilmeyeceğini kesin dille söylerken, Cumhurbaşkanlığı tartışmalarına da değindi.

"BENİM ÖYLE BİR HAYALİM VAR Kİ..."

Konuşmasında "Biz 12 yıldır Türkiye'yi hayalleriyle buluşturmanın mücadelesini veriyoruz" diyen Erdoğan şu ifadelere yer verdi: "Benim öyle bir hayalim var ki gerçek olmasını çok arzu ediyorum. 77 milyonun her ferdinin bu ülkenin asıl sahibi olarak hisssetmesini başını öne eğmeden dimdik durmasını arzu ediyor samimi hayaliyle yaşıyorum.

"BİZ BU HAYALİN PEŞİNDEYİZ"

Biz böyle bir hayalin peşindeyiz. Bu hayali mümkün hale getirmenin mücadelesini veriyoruz. Çetelerle mücadele ederken bu hayalin peşinde koşuyoruz. Belli zümrelerin tahakkümüne son verirken bu hayalin özlemiyle gayret gösteriyoruz. Azınlığın çoğunluğa baskı kurduğu bir iklimden ülkeyi çıkarıp herkesin birbirine aynı nazarla baktığı bir iklimi inşa ettik ediyoruz. Hep söyledik Türkiye sesi çok çıkanların egemen olduğu bir ülke değildir. Türkiye sokaklara çıkıp şımarıkça camı çerçeveyi indirenlerin tahakküm kurduğu bir ülke değildir. Türkiye parası olanın düdüğünü çalacağın manşet atanın rota çizeceği bir ülke değildir.

"DÜNYADAKİ TÜM KARDEŞLERİMİZİN..."

Kardeşlerimin bu hissiyat içinde olmasını istiyoruz. Dünyadaki tüm kardeşlerimizin güçlü bir devlet olan Türkiye'nin yanlarında olduklarını hissetmesini istiyoruz. 30 Mart öncesinde kendisini imtiyazlı zanneden kibir abideleri kaybetmiş milletten cevabını almıştır. Millet en ağır saldırılar karşısında gücünü iradesini tüm dünyaya hissettirmiştir. Azınlığın çoğunluğa tahakküm ettiği dönemler bir daha geri gelmemek üzere bitmiştir."

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Türkiye 1 Mayıs Taksim Politika Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN 2024 FENERBAHÇE - OLYMPIACOS MAÇI | Fenerbahçe elendi mi? Maç özeti Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (20)

1234info@Mollebackensbygg.com:

senin en buyuk hayalin bilo ogluna milyar dolarlara rant kazdirmandi ve becerdin..

22
19
yanıtYanıtla
4321karamanli85330@gmail.com:

HARBİ MALSIN

yanıt0
yanıt0
ahmetahmet_k_48@hotmail.com:

önce şehidimin katiline sarılmaktan vazgeç o zaman

15
16
yanıtYanıtla
vatanseverhayrokango@hotmail.com:

Borsada tek kuruş paran yok borsa yükselmiş diye seviniyorsun!!Bir bisikletin bile yok başbakan bölünmüş yol yaptı diye seviniyorsun..İMFnedir desem bilmezsin borcumuz bitmiş ya baksana diye sevinirsin.!!Gırtlagına kadar borca batmışsın Kredi derecemiz yükselmiş diye sevinirsin.Otobüse binecek paran yok 3 hava alanı yapılıyor diye seviniyorsun.Bir kümes alacak kadar paran yok TOKİ evler yapıyor baksana diye seviniyorsun..Ekonominin Esinden anlamazsın ekonomik terimlerle dolu uydurma rakkamları duyunca Dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasındayız diye seviniyorsun..doğru düzgün bir işin yok işsizlik azalmış diye seviniyorsun.dogalgaz faturası ödüyecek paran yok doğal gaz gelmiş diye seviniyorsun..Anlayacagını bilsem UYAN ARTIK, diyeceğim ama ,UYUDUGUNUN VE SOYULDUGUNUN FARKINDA OLMADAN YAŞAYIP GİDİYORSUN

16
11
yanıtYanıtla
sancak1hayrokango@hotmail.com:

geç bunları geç 12 senedir neyimiz gelişti asgari ücrete 30 emekliye 30 çocuk paraı 15 tl doğal gaz yakamıyoruz fatura yüzünden 12 senedir aynıyız değişen hiç bir şey yok ben ve benim gibilerinde hayali senin bu memleketin başından gitmen..

11
13
yanıtYanıtla
anadoluludenizinozu06@gmail.com:

çılgın uçuk kaçık proje hayalleriyle bu millet mutlu edilemez.akp şükretsin ki toplumda cahil,yarım yamalak üniversite bitirmiş ve fırsatçı birsürü insan var.

15
8
yanıtYanıtla
EJDERdenizinozu06@gmail.com:

ZAMANI GELİNCE GERÇEK TAHSİLLİ VE SAĞDUYULU DİNDAR İNSANLAR,CAHİLLERİ VE DİNCİLERİ İNİNE TIKACAK.

yanıt0
yanıt0
ejderdenizinozu06@gmail.com:

sen önce okuma yazmayı öğren!

yanıt0
yanıt0
mehmet özmehmetozt@garanti.com.tr:

Koyunlarmı demek istediniz!

yanıt0
yanıt0
DOMBRAdombra@hotmail.com:

Allah sizden razı olsun sayın başbakanım...

13
8
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title