Haberler

Erdoğan: "Bir Provokasyon Varsa Bu Devletin Değil, Terör Örgütünün Güdümündeki Partinin Kurguladığı...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın salona girmesi- Recep Tayyip Erdoğan'ın Ağrı'daki terör saldırısı ile ilgili konuması ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ihracatçıları kabulünde konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın salona girmesi- Recep Tayyip Erdoğan'ın Ağrı'daki terör saldırısı ile ilgili konuması ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ihracatçıları kabulünde konuştu.Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Ağrı'daki terör saldırısı) Bir provokasyon varsa bu devletin değil, terör örgütünün güdümündeki partinin kurguladığı bir provokasyondur. Yaralanan jandarma personelimizin kendi haline terk edildiği, böyle bir iddia var ya, güya orada jandarma yaralı halde bırakılmış, onları siviller, kendi mensupları oradan gelip almış. Bunların hepsi kayıtlarla resimlerle zaten elimizde mevcut. Bunların tümü, külliyen yalandır."Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ağrı'da yaşanan hadisenin, devletin, Çözüm Süreci konusundaki duruşuyla kesinlikle bir ilgisi yok. Tam tersine bu olay, bölücü terör örgütünün ve onunla aynı çizgideki siyasi partinin samimiyetsizliğinin bir defa daha ispatı mahiyetindedir. Bunu, söz konusu siyasi partinin eş genel başkanının ve diğer yetkililerinin ifadelerinde açıkça görmek mümkün."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title