Haberler

Erdoğan: Bir Baktım Hakkımda İdam İstenmiş

Güncelleme:

Haliç Kongre Merkezi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Siyasi hayatımızı bitirmeye çalıştılar. Bir baktım hakkımda idam istenmiş. Tabi sonrasında takipsizlik verildi" dedi.

Haliç Kongre Merkezi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, siyasi geçmişinde yaşadığı zorluklara atıfta bulundu. "Siyasi hayatımızı bitirmeye çalıştılar. Muhtar bile olamaz diye manşet attılar" diyen Erdoğan "Bir baktım hakkımda idam istenmiş. Tabi sonrasında takipsizlik verildi. İstenen idam verilen takipsizlik. Kaderin üstünde bir kader vardır" şeklinde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları;

"2001 yılında kurduğum parti 2002 yılında iktidara geldi. Rahmetli Menderes'in ölümü hâlâ milletimizin kalbinde yaradır. 12 Eylül'de dar ağacına gönderilen gençlerimiz hâlâ içimizde acıdır. 28 Şubat'ta sadece başörtüsü taktığı için kapılardan alınmayanlar...

"DARBECİ HÜKÜMETİ SEVİNÇLE KARŞILADILAR"

İmam - Hatipli diye gençlerimiz üzerlerine baskı kurdular. Din adamı kisvesinde başörtüsüne fürüat diyenler çıktı. Meşru hükümete gitsin diyenler. Beceremediniz bırakın diyenler. Darbeci hükümeti sevinçle karşıladılar. Mahkemeler kuruldu, insanlar yargılandı. Birkaç dava dışında bir şey çıkmadı. O gün yasaklanan başörtüsü bugün kamuda da serbest. İmam-Hatiplerin orta kısımları kapatıldı. Kat sayı zulmünü getirdiler. Göreve geldiğimizde 60 bin öğrenci vardı. Şimdi 1 milyon öğrenci var.

"BİR BAKTIM HAKKIMDA İDAM İSTENMİŞ"

Siyasi hayatımızı bitirmeye çalıştılar. Muhtar bile olamaz diye manşet attılar. İsmi malum olan savcı hakkımda dava açtı. Hakim biraz tebessüm edince ben rahatladım. Bir baktım hakkımda idam istenmiş. Tabi sonrasında takipsizlik verildi. İstenen idam verilen takipsizlik. Kaderin üstünde bir kader vardır. Bu millet 28 Şubat'ın 1000 yıl değil kendi iradesinin 1000 yıl süreceğini göstermiştir.

"SALDIRILARIN BİTTİĞİNİ SANMAYIN"

27 Nisan bildirisinde dik bir duruş gösterdik. Eğer 27 Nisan bildirisinde geri vites yapsaydık bugün burada olamazdık. Gezi olayları ve 17-25 Aralık darbe teşebbüslerinde bu duruşu gösterdik. Eğer biz bu duruşu göstermeseydik 12 Eylül ve 28 Şubat'tan daha beter bir hale girerdik. İçeride ve dışarıda ülkemize yönelik saldırıların bittiğini sanmayın. Ama bizi Mısır ve Suriye yapmak isteyenlere fırsat vermedik vermeyeceğiz. Bu yüzden yeni anayasa, yeni Türkiye ve başkanlık sistemi diyoruz."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Menderes 28 Şubat Haliç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (133)

Bordo Mobil-IOS:

ALLAH yar ve yardımçımız olsun sayın cumhurbaşkanım

5
55
yanıtYanıtla
kaddafi gibi olacaksin insallahmobilWeb@haberler.com:

Insallah , insallah , insallah,

51
8
yanıtYanıtla
mertmobilWeb@haberler.com:

akp ye oy vermem neden vermedigi mi anlatsam kitap olur

39
11
yanıtYanıtla
..:

mağdurumda mağdurum

24
22
yanıtYanıtla
doğrucuMobil-ANDROID:

ALLAH YARDIMCIN OLSUN. SYN CUMHURBASKANİM.

12
32
yanıtYanıtla
kürdün haini değiliz:

ULAN SEN NASIL BİR ADAMSIN YAA. . . ONA SÖYLE BUNA SÖYLE ERGENEKON PARALEL ŞU BUU DEVAMLI KAZANAN BAŞTA KALAN KAYMAĞI YİYEN SEN DEĞİLMİSİN. SENİN SAHİPLERİN DEĞİLMİ. ORTADOĞUDA ÖLÜM KATLİAM BÖLÜNME YOKMU. SEN VARYA İŞİN ZOR ASLANIM. PKK HDP NEYSE AYNEN AYNNEEEN OSUN SEN.

35
6
yanıtYanıtla
kenanmobilWeb@haberler.com:

Turkiyenin ve dunyanin liderligine yakisan tek adam uzun adam.kotulerin karabelasi uzun adam .omrun uzun olsun.senin sevdan kalbimizde

5
36
yanıtYanıtla
yavuz:

Mağdur edebiyatı değil telavivle işbirliği yapanlara karşı bir savaş. . . Seni yıkmaya Allahtan başka kimsenin gücü yetmeyecektir. Ne abd ne israil ne ingiliz nede içerideki işbirlikçileri Fatih sultan mehmet han ın sancağı tayyip tedir. Çatlayın

9
32
yanıtYanıtla
VATANDAS:

SENDEN NEFRET EDIYORUM

29
11
yanıtYanıtla
yeter artık:

bu milleti kandırdıgın yeter. sebze alamıyorsun öyle pahalanmışki paraya hiç bi şey gelmiyor bide utanmadan zırt bırt televizyona çıkıp millete narkoz veriyorsun . bide enflasyon iyidi ha iyidi diyorsun bizim senin kadar paramız yok. herkes bir gün yaptıklarının hesabını verecek

26
12
yanıtYanıtla
Tüm 133 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title