Haberler

Erdoğan: Ben Olmasam da Partiyi Yönetirler

Güncelleme:

Erdoğan, AK Parti 4. Olağan Büyük Kongre Delegeleri İstişare Toplantısında "Ben olmasam da partiyi yönetecek arkadaşlar var." dedi.

Başbakan Erdoğan başkanlığındaki AK Parti 4. Olağan Büyük Kongre Delegeleri İstişare Toplantısı 4,5 saat sürdü. Erdoğan'ın toplantıda "Ben olmasam da partiyi yönetecek arkadaşlar var" ifadesini kullandığı belirtildi.

TOPLANTI 4.5 SAAT SÜRDÜ

AK Parti 4. Olağan Büyük Kongre Delegeleri İstişare Toplantısı, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşti. AK Parti Genel Merkezinde basına kapalı toplantı yaklaşık 4,5 saat sürdü. 

GÜNDEM DEĞİŞMEDİ

Toplantıya, bin 100 delegeden 902'sinin katıldığı, Erdoğan'ın konuşmasının ardından bazı delegelerin söz alarak değerlendirmelerde bulunduğu öğrenildi. Delegelere Cumhurbaşkanlığı seçimi ve AK Parti tüzüğünde yer alan 3 dönem şartı hakkındaki görüşleri sunuldu. 

"BEN OLMASAM DA..."

Başbakan Erdoğan’ın 3 dönem kuralının devam etmesi durumunda bir daha aday olamayacak olması nedeniyle parti içinde oluşan olumsuz havayı yatıştırmak için “'Ben olmasam da partiyi yönetecek arkadaşlar var” dediği öğrenildi. 

Toplantı öncesinde delegelerin cep telefonları toplanırken, salona girişlerde yoğun güvenlik önlemi alınması ve elektronik eşyaların salona sokulmaması dikkati çekti. 

Genel Merkez binasındaki toplantının yapıldığı konferans salonuna kalabalık nedeniyle giremeyen bazı delegeler de Erdoğan'ın konuşmasını zemin katta kurulan ekranlardan takip etti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (16)

erzurumluserhat.seven@hotmail.com:

ben bir 2 yıllık, bir 4 yıllı fakülte ve bir de master derecem var İstanbul Üniversitesi Fen bilimleri Enstitüsü'nden! Benim Cumhurbaşkanı olmam lazım. Eğer ERZURUMLU'nun Cmhurbaşkanı olmasını istiyorum diyorsanız yeşil tuşa, olmasın diyorsanız turuncu tuşa basınız.

23
10
yanıtYanıtla
ahmetantakya-meydan@hotmail.com:

genelleme yapaılırsa tokatlıya hak veririm hataylıyım vanlılar gerçekten hatırnaz insanlar.erzurum malatyadan daha çok şımarık.dışardan göründüğü gibi tam hoca deyil.karsın insanıda iyidir sadece son senelerde dolandırıcısı çoğaldı yada adı çıktı

yanıt0
yanıt0
kralkral_71@hotmail.com:

sen olmassan kimse oy vermez baba

9
18
yanıtYanıtla
demokraterdog@gmx.de:

Sen olmasan büyük beladan kurtuluruz.

13
6
yanıtYanıtla
yilmutmutlu_3@hotmail.com:

cumhurbaşkanı olacak birisi tüm siyasi partilere aynı mesafede olan şaibesiz ve ülke menfaatlerini kendi menfaatlerinden önde tutan birisi olmalı....BAŞBAKAN BU VASIFLARA SAHİPMİ ACABA....tüm partilere aynı mesafede olabileceğine inanan var mı???? ey yandaşlar elinizi vicdanınıza koyarak bu yorumu mu tenkit edin...sizin RTE ye çok bağlı olmanız cumhurbaşkanı olması için yeterli değildir....!!!

8
8
yanıtYanıtla
cakıcıayhansu@hotmail.com:

sayın başbakan o dört bakanı hala ihraç etmedinmi neden hala akp saflarında ben bir AKP üyesi olarak vatandaşın o malum bakanlara sözlerden utanıyorum sizlerde itirazda etmediniz teksipde etdirmediniz

15
1
yanıtYanıtla
ş.cananizmirli1700@hotmail.com:

Ama gerçek değişmedi, ne rüşvet, ne yolsuzluk, ne ayakkabı kutuları, ne de sıfırlanan milyon dolarlar, sıfırlanamayan 30 MİLYON dolar aklanmadı.. Üstüne de Kuran ayetleriyle alay eden adam zafer konuşmasında, balkona çıkarıldı. Ey Müslüman kardeşlerim nasıl içinize sindiriyorsunuz, bunca günahı..

yanıt0
yanıt0
jamaika goldredlayn_12@hotmail.com:

Devletin başına devlet gelicek lğan çıldırtmayın ülkücüleri alayınızı topa tutarız ne AKP NE CHP NE BDP devlet bizim lğan defolun gidin ülkeden ?

5
11
yanıtYanıtla
aydınringhavas@hotmail.com:

jamaıka altın gibi bi yer diyo gogle oraya gitmek için ön saflardasın nickini türk yapmayı deneyecekmisin? sahte mhp li biraz büyüde gel oldumu...

yanıt0
yanıt0
Melekmelekizzz@hotmail.de:

İnsanlar DSP'ye oyu Bülent Ecevit için veriyordu. AKP'ye de Erdoğan var diye. Erdoğan AKP'nin başından çekildiği an Ak parti diye bir parti kalmaz. Hep böyle gitmiştir Anavatan'ın devamı niteliğinde AKP

6
5
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title