Haberler

Erdoğan, Bayram Namazı Çıkışı HDP'yi Bombaladı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazını İstanbul Ataşehir'deki Mimar Sinan Camii'nde kıldı. Cumhurbaşkanı, cami çıkışında basın mensuplarının da sorularını yanıtladı. Koalisyon görüşmeleriyle ilgili yorumlar da yapan Erdoğan, HDP'yi ise topa tuttu.

İşte Erdoğan'ın o açıklamaları:

"Öncelikle tüm milletimin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Tüm insanlığın barışına vesile olmasını temenni ediyorum. Çok farklı bir sınavdan geçtiğimiz bir Ramazan oldu. Biz sıkıntı olmadan oruçlarımızı tuttuk. Ama Filistin'de, Libya'da, Ege ve Akdeniz'de huzursuzluk nedeniyle pek çok sıkıntılar yaşadık. Ama oruçlarımızı tutarken de böyle bir sıkıntıyla muhatap olmadık. Yaz mevsimi olmasına rağmen gayet kolaylıkla geçirdiğimiz bir sınav oldu.

"ÜLKEMİZİN BİRLİĞİNE KAST EDENLER VAR"

Ülkemizin birliğine kastedenler var. Bu ülkemizin en büyük çıkmazı. Böyle bir atmosferde 7 Haziran sonrası en fazla oyu almış olan AK Parti Genel Başkanı'na hükümeti kurma görevini verdim. Sayın Başbakan şu an itibariyle parlamentoda grubu olan 3 siyasi partiyi ziyaret etti. Görüşmelerini yaptı. Öyle sanıyorum ki kendi aralarında da konuşacaklar. İkinci tur görüşmeler olacak. Başbakan, STK'larla da görüşmeler yapacağını ifade etti. Şartlar neticesinde koalisyon oluşmuyorsa bu işte en önemli kapısı çalınacak merci milli iradedir. Buraya gitmek de en isabetli yol olacaktır.

"BİZ BAYRAMI BAYRAM GİBİ YAŞAMAK İSTİYORUZ AMA..."

Biz bayramı bayram gibi yaşamak istiyoruz. Ama terör örgütü TIR yakıyor, sivillerin olduğu minibüsleri tarıyor. Silvan Barajı tehdit altında..

"BİR TARAFTAN SIRTINI DAYAYACAKSIN, BİR TARAFTAN 'İMRALI ÇÖZER' DİYECEKSİN"

Bölücü terör örgütüne sırtını dayayanlarla bir mutabakat düşünülemez. Bizim silahları bırakın dememizle silahlar bırakılmaz yaklaşımı ayrı bir konu. Bir taraftan sırtını oraya dayayacaksın, bir taraftan da "Bunu İmralı çözecek" diyeceksin. Neden milletvekillerini adaya gönderiyorsun? Birşeyin iletişimini yapıyorsunuz. 6-7-8 Ekim'i unutamam. Ölen de öldüren de Kürt kardeşlerim. Bu eylemi, çağrıyı yapan da ortada. Sonra da eline sazı al cici çocuk ol.

"EĞER BİRBİRİNİZE ŞARTLARINIZI DAYATMAYA KALKARSANIZ..."

Yüzlerce köyde bir partiye silme oy çıkıyorsa ve diğer partilere sıfır oy çıkıyorsa bu düşünüdürücüdür. Silahlarla kaleşlerle tehditler var. Eğer demokrasiye inanıyorlarsa her şeyden önce buna inanıp yaşamaları lazım. Kardeşlik bağları içerisinde bir Türkiye'yi imar etme peşindeyiz. Eğer birbirinize şartlarınızı dayatmaya kalkarsanız zaten ortaya o zaman bir senfoni çıkmaz. Bir kakofoni çıkar. Ama biz senfoni arıyoruz. Bunun tadını alalım."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ataşehir İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (571)

Azeri:

Helal sana Reis. İZİNDEYİZ

235
72
yanıtYanıtla
CÖZÜM:

YAKALANAN TERÖRISTLERI ISIDE VERELIM;;;;

163
7
yanıtYanıtla
tunç:

Şu yiğit adamın değerini hâla kavrayamayan ne kadar densiz ve nankörümüz var. Allah hakkı ve hakikati görenlerden eylesin.

120
44
yanıtYanıtla
aglamayin lan kürt soytarilari:

adam ilk defa dogru birsey söylüyor. köpekliginizi yüzpnüze vurmus olmasi gerekende o. gidin simdi elektirik paralarini ödeyin harami kallesogullari kabilesi.

100
39
yanıtYanıtla
HASAN:

Bu adamı seviyorum . Zoruna gidenler beğenmesin bu yorumu..

92
44
yanıtYanıtla
MÜLAYİM ABİ:

ÇOĞU KİŞİ KATILMAYABİLİR, AMA. BENCE DOĞRU SÖYLÜYOR,

103
21
yanıtYanıtla
Selda:

Öncelikle bende herkezin bayramını kutluyorum.. Millet bu adama yüklendikçe benim gözümde dahada büyüyor! Adamın kimseye eyvallahı yok, dik duruyor adamın olması gerektiği gibi. Neyse, barış sevgi dolu bayramlar dilerim

42
61
yanıtYanıtla
VATANDAS:

PIS PKKLI TERÖRISTLER SIZ BURDA ÖTÜN ISIDI GÖRÜNCEDE SALVARLARI CARSAFLARI GIYIP KACIN

84
18
yanıtYanıtla
IŞİD:

terörist hdp ve pkk doğuya hizmet edilmesini istemiyor

83
17
yanıtYanıtla
Aslan:

Adam hala oy derdinde sana inad hdp

31
68
yanıtYanıtla
Tüm 571 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title