Haberler

Erdoğan Bayraktar: Başbakanım Bana Bunu Yapma Dedim

Güncelleme:

Erdoğan Bayraktar, Başbakan'a "Sayın Başbakanım, bakanlığı bırakayım ama bu şekilde kabineden ayrılmayı benim bünyem kabul etmez." dediğini aktardı.

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar, Trabzon'da yaptığı açıklamada ''Ben de yapı itibarıyla alıngan birisiyim, bünyem bu tip olayları kaldırmaz. Ben Başbakana bunu söyledim. Dedim ki 'Sayın Başbakanım, bakanlığı bırakayım ama rüşvet ve yolsuzluk kelimelerinin geçtiği bir operasyona dayalı olarak kabineden ayrılmayı benim bünyem kabul etmez. Bunu bana yapma dedim fakat bu günlere geldik'' dedi.

Bayraktar, "Şimdi yapılmak istenen nedir; ismi, rüşvet ve yolsuzluk. Beni de işin içine koydular. Benim dosyamda inanın nokta, virgül kadar hiçbir şey yok" dedi.

"MİLLET YAPILAN DARBEYİ GÖRDÜ"

Bayraktar, partisince Akçaabat ilçesinde düzenlenen kahvaltıda yaptığı konuşmada, Türkiye'de Gezi olayları ile ilgili başlayan süreçte "20 gün sonra bu hükümet gitti" denildiğini belirterek, "O süreçte bu millet yapılan yanlışları, bu millete karşı yapılan darbeyi gördü ve geri tepti" ifadesini kullandı.

"BAŞBAKANIM BANA BUNU YAPMA DEDİM"

"Şimdi yapılmak istenen nedir; ismi, rüşvet ve yolsuzluk" diyen Bayraktar, şöyle devam etti:  "Tabii milletin kabul etmeyeceği bir şey, daha hassas bir şey. Beni de işin içine koydular. Benim dosyamda inanın nokta, virgül kadar hiçbir şey yok ama ne diyorlar; 4 tane bakan. Ne yapmışım ben? Rant sağlamışım müteahhitlere, imar yapmışım. Yani sen doktora diyorsun ki hasta bakma. İmama diyorsun ki namaz kıldırma. Benim görevim imar yapmak. Yapacağım, rant sağlayacağım, rant sağlamışım. Bunu daha sonra konuşacağım.

"DAVA ALLAH'IN DAVASI"

Yapı itibarıyla alıngan birisiyim, bünyem bu tip olayları kaldırmaz. Ben Başbakana bunu söyledim. Dedim ki 'Sayın Başbakanım, bakanlığı bırakayım ama rüşvet ve yolsuzluk kelimelerinin geçtiği bir operasyona dayalı olarak kabineden ayrılmayı benim bünyem kabul etmez. Bunu bana yapma dedim fakat bu günlere geldik ama bizim için dava önemli. Bütün bunlara rağmen davamıza sahip çıkacağız. Dava bizim davamız, dava Allah'ın davası, dava İslam'ın davasıdır."

"BU SEÇİM TRABZON'UN SEÇİMİ DEĞİL"

Bu seçimin bir Akçaabat, bir Trabzon seçimi olmadığını ifade eden Bayraktar, "Türkiye zor bir sürecin eşiğindedir ve çetin bir süreci yaşamaktadır. Onun için hepimiz vatan, millet, bayrak, üretim eksenli düşünmek durumundayız. 30 Mart seçimleri Türkiye için bir eşiktir ve son derece önemlidir" diye konuştu.
 

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Türkiye Trabzon Güncel - Operasyon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (74)

sor bakimfetih-3301@hotmail.com:

O GÜNKÜ KONUŞMAN ŞİMDİKİNİ TUTMUYOR ÇARK EDİYOR GİBİSİN TRABZON HAMSİSİ GİBİ OYNAMA MISIR GİBİ DOĞRU OLMALISIN BENCE KARADENİZLİ BUDUR

84
1
yanıtYanıtla
Tamershumi_tamer@hotmail.com:

12 senedir Allah ismini boş yere kullandınız bari çaldığınız paraların üstünü onunla kapatmaya çalışmayın

69
10
yanıtYanıtla
seçmen alimihmandaro@hotmail.com:

inadına erdoğan inadın a AKPARTİ

22
54
yanıtYanıtla
firat leventfir-at@otloock.de:

senin gibi öküzler oldugu sürece erdogan kazanir merak etme sen hic kipat okudunmu yoksa kulakdan dolmalarlami aklin calisiyor

yanıt0
yanıt0
neyahuneyahu@hotmail.com:

YAHU BEN ŞUNU ANLAMIYORUM, PARALEL YAPI OPERASYON YAPMIŞ DİYORSUNUZ DA, SANKİ HIRSIZLIK YOK TA SİZE İFTİRA ATILMIŞ GİBİ ALLAH ALLAH DİYORSUNUZ, MÜSLÜMAN HIRSIZLIK YAPINCA ALLAH İÇİNMİ YAPIYOR EDEP YAHU

59
10
yanıtYanıtla
YEDİKyk_sosyalbilgiler@hotmail.com:

HALA UTANMADAN DAVA ALLAHIN DAVASI DİYORLAR YA HALKIN KARŞISINDA ALLLAHHHH YALNIZ KALINCA AYTELERLE DALGA GEÇ HEP BÖYLE KANDIRDINIZ BİZİ ZATEN

62
5
yanıtYanıtla
türkiyenecron__16@hotmail.com:

hala daha dini alet ediyorlar yazıklar olsun size. Allahın davası İslamın davası diyorsunuz insanları bundan önce bu şekilde kandırdınız, umarım artık Yüce Türk Milleti bu yaşananları görmüştür size sandıkta cevabını verecektir. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz sayın bakan ..

55
10
yanıtYanıtla
servets.ervet@hotmail.com:

daha düne kadar tayipin haberi vardedin herşeyden şimdide kıvırıyon ..kıvır bakalım nereye kadar kıvırıcaksınız dansöz oldunuz çıktınız ..

56
7
yanıtYanıtla
müteahit bakanyusufaycan@hotmail.com:

Yahu bünyen hakkın olmayan paraları çok güzel kabul ediyor ama

50
8
yanıtYanıtla
BATAKCIfahri.inci@hotmail.com:

DAVA ALLAH DAVASI, NEDEN ALLAH DAVASIYMIŞ, ALLAH AŞKINA YAPMAYIN,ALLAHIN İSMİNİ KULLANMAYIN,DAHA FAZLA BATIYORSUNUZ.

52
4
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title