Haberler

Erdoğan, Başpehlivan Okulu'dan 3 Çocuk İstedi

Güncelleme:

Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde başpehlivan olan Orhan Okulu, "Cumhurbaşkanımız, 'Tek çocuk olmaz. Senden en az 3 çocuk bekliyoruz.' temennisinde bulundu." dedi.

654. Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde başpehlivan olan Orhan Okulu, final maçından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini telefonla aradığını söyledi.

İLK TEBRİK ERDOĞAN'DAN

654'üncü Edirne Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde finalde rakibi Osman Aynur'u yenerek başpehlivan olan Orhan Okulu, zaferden sonra ilk değerlendirmesini Hürriyet'e yaptı. Kazandığı zaferden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Okulu, müsabakadan sonra ilk tebrik telefonunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığını söyledi.

ÜÇ ÇOCUK İSTEĞİ

Sevincini Cumhurbaşkanı Erdoğan'la da paylaştığını dile getiren Okulu, "Cumhurbaşkanımız beni cep telefonumdan aradı. O an çok heyecanlandım. Final müsabakasına 4 aylık kızım Zeynep'in uğuru ile çıktığımı söyleyince Cumhurbaşkanımız, 'Tek çocuk olmaz. Senden en az 3 çocuk bekliyoruz.' temennisinde bulundu. Kendisi ayrıca 15 gün sonra beni makamına davet etti. Bu ilgiden dolayı da onur duydum." diye konuştu.

YENİ HEDEF ELMALI GÜREŞLERİ

Güreşlere hazırlanma sürecinde antrenörü Kemal Yılmaz'ın kendisine çok büyük katkı sağladığını vurgulayan Okulu, "Başta aileme, antrenörüme, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a ve beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Çok zorlu bir yarıştan alnımın akıyla çıktım. Şimdiki hedefim Elmalı güreşleri. Bu güreşlerde iki kez altın kemer kazandım. Eğer 3'üncü kez kemerin sahibi olursam bu kemerin ebedi sahibi olacağım." dedi.

"KEMER PAROLASI İLE ÇIKTIM"

Final müsabakasında karşılaştığı Serik Belediyesi güreşçisi Osman Aynur'a da teşekkür eden Okullu, şöyle dedi: "Son müsabaka gerçekten zorlu geçti. İki Antalyalı güreşçinin altın kemer için mücadele etmesi gerçekten mutluluk verici. Müsabakadan sonra kendisine geçmiş olsun dileklerimi ilettim. O da beni tebrik etti. Zaten Osman Aynur'la yakın arkadaşız. Ben zaten 2013 yılında 2'nci olmuştum. Bu yılki güreşlere de mutlak altın kemer parolası ile çıkmıştım. Allah bu mutluluğu nasip etti çok mutluyum."



Kaynak: Haberler.com / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Osman Aynur Kırkpınar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (40)

YAZIK ÇOK YAZIK:

YANİ BU CUMHURBAŞKANIMIZ GERÇEKTEN BULUNDUĞU MAKAMIN SEVİYESİNİ İYİCENE DÜŞÜRMEYE BAŞLADI YAZIK O MAKAMA . HİÇ CB NIN KONUŞACAĞI BİR ŞEYMİ VATANDAŞIN ÖZEL HAYATI ONU NE İLGİLENDİRİR BU KADARDA OLMAZ YAZIK O MAKAMA MEVKİYE

19
17
yanıtYanıtla
sedat:

Sanane katil ister 1 tane yapar ister 10 tane sana ne insanlara karışmayı bırak artık !

13
11
yanıtYanıtla
NTMobil-IOS:

Bu adam bu gazla gece gündüz çalışmaya başlamıştır

16
5
yanıtYanıtla
emekli polis:

önce bir çocuğa aş iş ver de ondan sonra iki. üç de.

20
1
yanıtYanıtla
Tatlı dilliMobil-IOS:

Üç çocuğu senmi besleyip büyütüp eğiteceksin burnunu heryere sokma

14
7
yanıtYanıtla
RAMAZAN:

KAFA BULUYOR MİLLETLE.

16
3
yanıtYanıtla
TALAT:

BU NASIL BİR CUMHURBAŞKANI MİLLETİN ÖZEL HAYATINA KARIŞIYOR HERKESİN GEMİCİĞİMİ VAR. . . . . . . . . . . . . . . . . . 17/25 ARALIK UNUTMAYIN

11
7
yanıtYanıtla
LAZ 61:

YAP LO YAP 3 AZDIR 6 YAP MİLLETİN KEYFİ YERİNDE GARİBAN EMEKLİ ÇOÇUĞUNA HARCLIK VERE BİLİYORMU EVİNE EKMEK ALAL BİLİYORUMU ONU BİLEN VARMI

15
3
yanıtYanıtla
haydar:

ya sanane milletin kaç çocuk yapacağı herkesin gemisimi var millet geçim derdinde sen çocuk derdinde

12
6
yanıtYanıtla
ihsan:

Dogurmayin lan...sonrada kürtler bizi geçti demeyin....

10
7
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title