Haberler

Erdoğan Başörtüsü Deyince CHP'den 3 Vekil Meclis'i Terk Etti

Güncelleme:

Erdoğan'ın TBMM'nin açılış konuşmasında başörtüsünün serbest bırakılmasına vurgu yaptığı sırada Nur Serter, Dilek Akagün Yılmaz ve Birgül Ayman Güler Meclis'i terk etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış töreninde ilk kez Cumhurbaşkanı sıfatıyla konuşma yaparken ilginç bir olay yaşandı. AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, CHP Milletvekili Nur Serter'in, Erdoğan konuşurken Genel Kurul salonundan ayrıldığını twitter'da duyurdu. Serter ile birlikte Birgül Ayman Güler ve Dilek Akagün Yılmaz da Meclis'i terk etti. Erdoğan bu esnada başörtüsünün serbest bırakılmasına vurgu yapıyordu.

AK PARTİLİ VEKİL FOTOĞRAF PAYLAŞTI

AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, CHP Milletvekili Nur Serter'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM'ye hitap ederken Genel Kurul salonunu terk ettiğini duyurdu. Erdoğan'ın konuşma metninden başörtüsünün TBMM, üniversite ve ortaöğretimde serbest bırakılmasına ilişkin sözlerinin olduğu bölümün fotoğrafını twitter hesabından paylaşan Bülent Turan, Nur Serter'in bu esnada salonu terk ettiğini söyledi. Serter ile birlikte CHP'li vekiller Dilek Akagün Yılmaz ve Birgül Ayman Güler'in de Meclis'i terk ettiği öğrenildi.

ERDOĞAN O SIRADA NE DİYORDU?

CHP'li 3 vekil Genel Kurul'u terk ederken Erdoğan o esnada şunları söylüyordu: "On yıllardır, son derece manasız bir şekilde sürdürülür başörtüsü yasağının kalkması, öyle iddia edildiği gibi toplumda infiale yol açmamış, toplumun normalleşmesi sağlanmıştır. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kamu iş yerlerinde, üniversitelerde, şimdi de ortaöğretim kurumlarında başörtüsünün serbest bırakılması, özgürlüklerin önünü açmış, Türkiye'yi normal ve tabii mecrasına sevk etmiştir."

İlgili Haberler

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Dilek Akagün Yılmaz Birgül Ayman Güler Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (71)

.:

CEHENNEME KADAR YOLLARI VAR! BİZDEN UZAK OLSUNLAR DA MISIRA SULTAN OLSUNLAR. . .

87
5
yanıtYanıtla
ALPEREN:

PEYGAMBER DÜŞMANI chp

58
26
yanıtYanıtla
lazer yazici:

SEN AKIL DÜSMANISIN, önce ona bak, sonrada sacmalamazsin böyle. . . hain. . . MHP nin isminide degistirsen diyorum. . . hic yakismiyor yorumuna. . .

yanıt0
yanıt0
KARADENİZLİ:

SENİ ANLINDAN ÖPMEK İSTİYORUM CUMHUR REİS BUNDAN 10 SENE ÖNCE ASKERİ SINAVA GİRECEKTİM DEDİLER ANNENİN BAŞI AÇIK FOTOSU OLACAK BEN KARADENİZ ÇOCUĞUĞUM BENİM ÖRFÜM ADETİM BUNU ZATEN KABUL ETMEZ AMA GARİP ANACIM İSTEMEĞE İSTEMEĞE FOTORAFI ÇEKTİRDİ BUNU MECBUR KOŞAN CHP ZİHNİYETİNE SESLENİYORUM SADECE YERLERDE SÜRÜNÜRSÜNÜZ ZAVALLISINIZ SİZLER BU DİNİN GEREKTİRDİKLERİNİN YAPILMAMASI KONUSUNDA ADIM ATTIKÇA EMİN OLUR YERİN DİBİNE BATACAKSINIZ BIRAKIN İSTEYEN İSTEDİĞİ GİBİ ÖZGÜRCE DİNİNİ YAŞASIN AMA YOK DİYORSANIZ SİZE ANADOLUNUN ÇOĞU YERLERİNDENDE OY YOK HABERİNİZ OLA. . . .

50
21
yanıtYanıtla
RİZELİ:

SEN YALANCI ADİ BİR YALAKASIN VE KARADENİZLİ DE OLAMAZSIN, HİÇ BİR ZAMAN ASKERİ SINAVLARDA BÖYLE BİRŞEY OLMADI, EMİNİM SENİN O SINAVLA DA HİÇBİR ALAKAN YOKTUR YA DA BECERİKSİZ OLDUĞUN VE SINAVI KAZANAMADIĞIN İÇİN YALAN SÖYLÜYORSUN, ELBET BU YALANLARININ HESABINI BİRGÜN BİR YERDE VERECEKSİN

yanıt0
yanıt0
s.demir:

hep aynı isimler

53
5
yanıtYanıtla
Ankara:

Insallah o 3 kisi kendini Kopruden atar

29
20
yanıtYanıtla
Abbas Yolcu:

Atma İRECEP din kardeşiyiz kendinizi kullandırtmayacakmışsınız Peki Suriye konusunda neden bir gecede değiştiniz Esad sayenizde bir gecede ESED oluverdi Nato nun LİBYA da neişi var dediniz Yetmedi LİBYA yı vuran uçaklar İzmir den kalktı. . . birçok sizi bir anda talimatla değiştiren örnek var kısaca siz ABD den habersiz sokakta yürümeye cesaret edemezsiniz ama trübüne çok iyi oynuyorsunuz.

29
19
yanıtYanıtla
esas ataturkcu:

bunlar ataturkcu olamaz sadece onun partisinde gizlenebilirler niyetleri chp''yi ateist partisine cevirmek

37
7
yanıtYanıtla
sdfdf:

zaten öyle

yanıt0
yanıt0
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title