Haberler

Erdoğan: Bana Kalpazan Diyenin Elini Sıkmam

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun kendisine her türlü hakareti ettiğini belirterek, bu yüzden elini sıkmadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin 54. kuruluş yıldönümünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilk kez yan yana görüntülenmişti. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP liderinin elini sıkmamıştı.

Hırvatistan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilere açıklamalarda bulunan Erdoğan, bu konuya da değindi. Cumhurbaşkanı, konuyla ilgili şöyle konuştu;

"HEM KALKIP 'KALPAZAN' DİYECEK, HEM DE ELİNİN SIKILMASINI BEKLEYECEK"

"TBMM Başkanımızın bazı ifadelerinden hareketle yaygara koparılarak bir yere varılabileceğini düşünmüyorum. Ama muhalefette her olayda sadece hakaret peşinde koşanlar olduğu malum. Başlarındaki zatın sağda solda benimle ilgili hakaretamiz konuşmaları ortada.

Birileri hem Cumhurbaşkanı'na kalkıp 'kalpazan' diyecek, her türlü hakareti edecek, hem de gelip elinin sıkılmasını bekleyecek. Böyle bir şey olabilir mi?

"SAĞ YANAĞIMIZA VURANLARA BİR DE SOL YANAĞIMIZI ÇEVİRECEK DEĞİLİZ"

Ben parlamentoda değilim. Bu ülkenin Cumhurbaşkanıyım. Dolayısıyla bir insan saygı duyarsa, biz de ona saygı duyarız. Bu makamdayız diye, sağ yanağımıza vuranlara hiç ses çıkarmayıp bir de sol yanağımızı çevirecek değiliz. Kusura bakmasınlar, Tayyip Erdoğan böyle biri değil."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Anayasa Mahkemesi Hırvatistan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (4)

Gulmek sana yakisir baskanimMobil-IOS:

Seni cok seviyoruz baskanim

0
0
yanıtYanıtla
DADAŞMobil-IOS:

İYİKİ KILIÇDAROĞLUNUN ELİ KİRLENMEMİŞ O KANLI ELE ELİNDEYSEYDİ ELİN KİRLENİRDİ! SAYIN KILÇDAR OĞLU!

0
0
yanıtYanıtla
Akrep??Mobil-IOS:

İyiki sıkmadın Sen Kimsin Devletin Verdiği Ünvanı kullanıp Millete tepeden bakmak ancak kin sahibi görgüsüz Zübük Zadelere yakışır. Kendini PEYGAMBER Mİ SANDIN SEN O ünvanın düşünce beş para etmez bir asalaksın??

0
0
yanıtYanıtla
H N TMobil-IOS:

Allah sizin gibi yöneticilrı ülkemizin başindan eksik etmesin allah o hainlerede fırsat vermesin Amin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title