Haberler

Erdoğan, Babasının Adını Taşıyan Lisenin Açılışını Yaptı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, baba ocağı Rize'de Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan İmamhatip Lisesi'nin açılışını yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, babasının adını taşıyan Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan İmamhatip Lisesi'nin açılışında konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Bugün şahsım için çok anlamlı. TC'nin 12 Cumhurbaşkanı olarak hem ilimiz Rize'yi hem de baba ocağı Güneysu'yu ilk kez ziyaret etmenin heyecanını yaşıyorum. Aynı zamanda babam Güneysu'lu, Dumankaya'lı, Kaptan Ahmet Erdoğan İmamhatip Lisesi'nin açılışını yapmanın sevincini yaşıyorum.

"BU İSTİKRAR BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETTİ"

Bu okul 2014-15 eğitim öğretim yılına yetiştirildi. Bugün bu törenle Hopa'da da canlı yayınla Hopa Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni de açıyoruz. Bu istikrar birilerini rahatsız etti, ediyor. Türkiye'nin kalkınmasını hazmedemeyenler var. IMF'ye olan borcunu ödeyen bir Türkiye var. Üstelik IMF'ye borç verir hale gelen bir Türkiye var.

"İSTANBUL'UN ANKARA'NIN NE ALAKASI VAR?"

Asılsız yersiz temelsiz gerekçe üretmeye başladılar. Gazetelerden internetten hangi akıl almaz iddialar varsa bunları boca etmeye başladılar. Algı operasyonlara, ameliyatlara giriştiler. Gezi olaylarıyla sokakları karıştırmak istediler olmadı. 17-25 aralık'ta milletimizin duvarına çarpıp yıkıldılar. Şimdi de Kobani diyerek Türkiye'deki güven ortamına...Kobani'yle Türkiye'nin ne alakası var? İstanbul'un Ankara'nın ne alakası var? Siirt'in Diyarbakır'ın ne alakası var? Kobani'deki 200 bin kardeşimiz sığınmak istedi de içeri mi almadık? Daha ne istiyorsunuz ya?

"KÜRTLERİ İHMAL EDEN SİZSİNİZ"

Ama Suriye Irak'a girmek için tezkere müracaatında bulunan hükümete parlamentoda destek vermeyeceksin, bir tanesi de diyecek ki sadece Kobani için bir tezkere hazırlayalım. Al birini vur diğerine, hiç bunların birbirinden farkı yok. İnanın bunların millet diye bayrak diye devlet diye bir derdi yok. Bunların tek derdi var, karıştırmak. El vicdan derler, el insaf derler. Yahu 10 yıl önce şu Güneydoğu'da şöyle bir dolaşalım, bir tane doğru dürüst havalimanı mı vardı? Kars'ta Ağrı'da Muş'ta doğru dürüst havalimanı mı vardı? Hakkari'de havalimanı yapıyoruz, her gün müteahhidin iş makinalarını yakarlar. Tehdit ederler, durmadan müteahhit değiştiriliyor. Biz bu kadar kararlılık içerisindeyken bunların yaptığı bir taraftan dağa adam kaçıracaksın, yatırımları durdurmaya çalışacaksın, bir taraftan da diyeceksin ki bunlar Kürtleri ihmal ediyor. Kürtleri ihmal eden sizsiniz.

"HEPSİNDEN HESAP SORULACAK"

Buradan ayrıca Güneysu ilçemizden Hopa'ya sesleniyorum. Gayet müsterih olun. Türkiye Vandalların yağmacıların çarkına katılacak bir ülke değil. Biz böyle nice tuzağa maruz kaldık. Bunların her birini millet olarak bozmayı başardık. Askerimiz polisimiz istihbaratımız ve yargı mensuplarımız hesap sormak için fedakarca çalışıyorlar. Bingöl'de polislerimize alçakça saldıranlar anında ölü olarak yakalandılar. Bayrağımıza saldıran hainler anında yakalandılar. Kirli saldırı hazırlığında bulunanlar suçüstü yakalandılar. Hepsinden hesap sorulacak.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Güneysu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne?
500

Yorumlar (44)

MALATYALI:

ALLAH CUMHURBAŞKANIMIZIN HAYRINI KABUL ETSİN BABAMIZIN DA MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH. . .

8
19
yanıtYanıtla
ATEİST:

YALAKA

yanıt0
yanıt0
haklıyımda dinleyen yok:

böyle evlat düşman başına

19
6
yanıtYanıtla
HAK:

Erdogan iyi adam iyi Lider o kadar

5
15
yanıtYanıtla
Bilal:

Seninin gibi boyunlular sayesinde. .

yanıt0
yanıt0
zart:

bu adam akıl hastası ya. . çaldığı paraları böyle aklayacağını sanıyor. . . üstelik çalıntı parayla yaptığı imam hatip okuluna babasının adını veriyor. .

14
4
yanıtYanıtla
Işık Işık:

Devlet okuluna ben niye babamın adını veremiyorum. Hayırsız evlat devlet okuluna kendi babasının adını veremeyene mi denir?Devletin imkanlarıyla yapılan okula kendi babasının adını veren midir hayırlı evlat. ?

12
5
yanıtYanıtla
ATEİST:

Ülkede imam hatiplere çok ihtiyaç vardı, açın açın. . . . yeni din savaşçıları lazım olacak elbette, IŞİD''e militan yetiştirmek lazım !!! Ülkeyi yavaş yavaş bir din devletine ve İran2a çevirmek istiyorlar, bir yandan imam hatipler açılıyor, bir yandan da Cumhuriyetin değerleri ayaklar altına alınıyor, kimse gıkını çıkarmıyor, adamlar belediye binası yakıyor, karakollara saldırıyorlar, siz halen daha çözüm sürecinden, barış sürecinden söz ediyorsunuz, muhalefetin aklına ihtiyaç yok değip gider İmralıdakinden akıl arar oldunuz, bari APO''yu Hükümete baş danışman yapın da bir resmiyet kazansın bu iş. . . Ülkeyi bir bataklığa sürüklediniz, işin içinden nasıl çıkacaksınız, onu çok merak ediyorum, eninde sonunda senin yerin Silivri resort olacak, daha önce Lahey insan hakları mahkemesinde uluslararası terör suçundan da yargılanacaksın. . . . . . !!!

12
4
yanıtYanıtla
AGA:

Hala mağdur edebiyatı yapıyor . KCKlıları neden serbest bırakaktınız. Çözüm süreci dediniz birileri size PKK güçleniyor silah topluyor dediler vatan haini dediniz. PKK ile mücade eden polis, hakim, savcı k, m varsa el çektirdiniz sonra bize darbe yapacaklar. Acıyorum sanada yalanlarına alet ettiğin müslüman kardeşlerime de . Bitirdiniz ulan ülkeyi peşkeş çektiniz itlere.

6
2
yanıtYanıtla
sebo:

Devlet parasiyla yapilan herseye kendi ismini cismini verenleri siddetle kiniyorum. Yaziklar olsun, haram olsun!

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title