Haberler

Erdoğan Azerbaycan'daki "Nurcuların" Listesini Sundu

Güncelleme:

Azeri haber ajansı APA, Başbakan'ın "Her 2 ülke içinde tehlikeli diyerek" İlham Aliyev'e Azerbaycan'daki nurcuların listesini sunduğunu belirtti.

Rusya'nın Sesi'nin yansıttığı Azeri haber ajansı APA, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Azerbayca Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e "Her 2 ülke içinde tehlikeli diyerek" Azerbaycan'daki nurcuların listesini sunduğunu belirtti.

"NURCULAR SORUNU ELE ALINDI"

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan arasında yapılan görüşmede "nurcular" sorununun ele alındığı bildirildi.

"HER 2 ÜLKE İÇİNDE TEHLİKELİ"

Rusya'nın Sesi'nin yansıttığı Azeri haber ajansı APA'nın güvenilir kaynağa dayandırdığı habere göre Başbakan Erdoğan, nurcuların her iki ülke için tehlike oluşturduğunu söyledi. Erdoğan, nurcuların Azerbaycan'da ağ kurduğundan duyduğu tedirginliği dile getirdi. Kaynak, Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e Azerbaycan'daki nurcularla ilgili listenin sunulduğunu belirtti.

Haberde, "Erdoğan ayrıca potansiyel tehlikenin zamanında önlenmesinin önemini vurguladı" denildi.

"ARAMIZA NİFAK SOKULMASINA İZİN VERMEYİZ"

İlham Aliyev ve Recep Tayyip Edoğan'ın ortak basın toplantısında da konuyla ilgili sorular yöneltilmişti. Azerbaycan lideri, Türkiye-Azerbaycan ilişkilerine zarar verebilecek tüm güçlerin engellendiğini açıklamıştı. Aliyev, "Birilerin iki dost, kardeş halk arasında nifak sokmasına asla izin vermeyiz" demişti.

BAŞBAKAN RAHATSIZ EDECEK DURUM VARSA KONUŞULUR DEMİŞTİ

Öte yandan Başbakan Erdoğan, ilgili soruya cevaben, ortada bir sıkıntı olduğunu ve her iki ülkeyi rahatsız edecek durum varsa müzakere edileceğini söylemişti.

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Rusya Federasyonu İlham Aliyev Azerbaycan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

halityurtbasi24@hotmail.com:

160 ÜLKEDE TÜRK BAYRAĞINI DALGALANDIRAN VE İSTİKLAL MARŞINI SÖYLETEN BU ÖĞRETMENLERE SÖYLENEN KELİMELER 40 BİN MASUM İNSANLARI VE ÇOCUKLARI ÖLDÜREN PKK TERÖR KATİLLERİNE SÖYLENMEDİ.AKP YE OY VERİYORUM AMA ŞUNLARI DUYDUKCA AKP DEN SOĞUYORUM .CEMAATTE SUÇLU VARSA RABBİM ONLARIN CEZASINI VERSİN.SUÇLULARI ALLAHA HAVALE EDİYORUM.

23
4
yanıtYanıtla
zazazaza_yamanoglu@hotmail.com:

yazıklar olsun ne diyelim sanada kalmaz bu dunya be usta

18
6
yanıtYanıtla
paluluzaza_yamanoglu@hotmail.com:

Kendi vatandaşlarını yabancı bir ülkeye şikayet eden başka devlet adamı var mı ? üstelik ülkemizin yük akı olan bu insanları..

14
8
yanıtYanıtla
sıracseracettin.togrul@gmail.com:

Seçim öncesi Bediuzzam Said Nursi'nin ismini ağzından eksik etmeyen Başbakan, onun talebelerine ihanet etmiştir, Bu secimde Başbakana ölesiye destek verip, Fethullah Gülen Hoca'ya dışlıyan Nurcu kardeşlerim uyanın.. Bu adam samimi değil, hala anlamadınız mı...

12
10
yanıtYanıtla
yavuz sultan selim hantimza-07@hotmail.com:

inadına ERDOĞAN

9
12
yanıtYanıtla
ersin turkersin.turk@hotmail.com:

HASHAŞİ olmak eğer Türkiye'ye yetim hakkını korumak, yolsuzlukları ortaya çıkarmak ise ben HAŞHAŞİYİM ve bundan gurur duyarım. Yetim hakkı ile, oğullarına 10 larca gemi almak, villaları sıralamak, ihalelerde komisyon almak müslümanlıksa ben müslümanlığımdan utanıyorum. Ama ALLAH buyuktur ve yetım hakkı yıyenlerı CEZASINI verecektır. Onlar CEZANIN bu dunyada verılmesını dılesınler, cunku ahırette bunun altından kalkmaları cok zor olacaktır.

16
4
yanıtYanıtla
akp=pkkjemame9231@gmail.com:

gavur akp gavur pkk ya bile bunca saldırmadı

11
9
yanıtYanıtla
RASİM ÖZern.byln.602001@hotmail.com.tr:

hepsi yok edilmeli bu haşhaşiler

6
13
yanıtYanıtla
haşhaşia1000293@drdrb.net:

yazık yazık bundan 30 yıl önce azerbeycan a giden kimlerdi acaba sormak istiyorum türki cumhuriyetlere giden kmlerdi Ezanı Muhammediyeyi okuyan kimlerdi sormak istiyorum vicdanlarınıza?

9
7
yanıtYanıtla
ersin turkersin.turk@hotmail.com:

Devlette yetim hakkı yiyenler ile mücadele,bunları HALKA duyurmak eger pislikse ben dünyanın en pislik herifiyim. Pislik olmaktan ve yetim hakkını korumak için pislik olmak gerekiyorsa ben pisliğim. Hırsızı hiçkimse yargılamıyor, yetim hakkını koruyan suçlanıyor. Hellal olsun Türkiye'ye.

10
6
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title