Haberler

Erdoğan: ''Ankara-İstanbul arası 3 saatte alınabilecek" -

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan: "İsrail'in Gazze'ye başlattığı barbarca katliam tüm hızıyla devam ediyor.

Erdoğan: ''Ankara- İstanbul arası 3 saatte alınabilecek" - ESKİŞEHİR

ESKİŞEHİR - Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,

YHT'nin Ankara-İstanbul seferlerine başlanması dolayısıyla düzenlenen

törende halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan: " İsrail'in Gazze'ye başlattığı barbarca katliam tüm hızıyla devam ediyor. Birleşmiş Milletler katliama karşı sessiz, hatta İsrail'in şımarıklığına destek veriyor."

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan: "İçeride dışarda sözlerimizi çarpıtarak bizi antisemitist gibi göstermeye çalışarak ahlaksızca bir kampanya yürütüyorlar. Dünyada antisemitizmin bir insanlık suçu olduğunu ifade eden belki de ilk başbakanım ve bunu söyledikten sonra İslamafobya konusunda onların da İslamafobya'nın bir insanlık suçu olarak ilan etmelerini istedim. Varşova'da yapılan bir uluslararası toplantıda son anda bunu kayda geçirdik ama Avrupa dürüst davranmadı, samimi davranmadı. Aynı şekilde İslamafobya'yı bir insanlık suçu olarak ifade edemediler, biz etmeye devam ediyoruz, isteseler de istemeseler de etmeye devam edeceğiz, nerede olursa olsun bunu seslendirmeye devam edeceğiz."

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan: "Bunların derdi Türkmenler değil. Dünyanın neresinde Müslüman, Türk, mazlum, mağdur hangi dinden olursa olsun varsa biz oradayız. Bunların dertleri İsrail'e dalkavuk olmak. Eğer dertleri Türkmenler olsa bu kadar sorumsuz, pervasız, ahlaksız davranmazlardı."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İstanbul İsrail Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title