Haberler

Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı Olduktan Sonra Grup Toplantılarına da Katılacak

Güncelleme:

Yakın süre içinde AK Parti rozetini tekrar takacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, mayıs ayında AK Parti'nin genel başkanlık koltuğuna oturacak. Erdoğan, grup toplantılarına da katılacak.

16 Nisan referandumunda kabul edilen Anayasa değişikliğinin en önemli maddelerinden biri olan partili cumhurbaşkanı uygulamasının hemen yürürlüğe girecek olması nedeniyle Ak Parti'de hazırlık başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın nisan ayının sonunda kurucusu olduğu AK Parti saflarına dönmesi bekleniyor.

AK PARTİ ERDOĞAN'A DAVET YAPACAK

16 Nisan referandum sonuçlarının Resmi gazete'de yayımlanmasının ardından AK Parti, geri dönüş için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a davet yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın nisan ayı sonunda AK Parti'ye üye olup rozetini takması bekleniyor. AK Parti, Erdoğan'ın partiye resmi olarak dönüşünü görkemli bir şekilde kutlamak istiyor. Bu nedenle üyelik kaydının yapılmasına ilişkin büyük bir tören hazırlanması planlanıyor. Bu törene ilişkin kapsamlı hazırlıklar büyük titizlikle yürütülüyor.

MAYISTA KOLTUĞA OTURACAK, GRUP TOPLANTILARINA KATILACAK

Parti üyeliğinin ardından Erdoğan'ın AK Parti grup toplantılarına da katılması bekleniyor. AK Parti, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın üyelik sürecinin ardından hemen partinin Genel Başkanı olmasını istiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da parti üyeliğinin ardından Mayıs ayında AK Parti Genel Başkanlığı'nı üstlenmesi bekleniyor. AK Parti yönetiminde bu sürecin hızlandırılmasının ülke için hayati önem taşıdığı vurgulanıyor.

'CHP SULANDIRMASIN'

Başbakan Binali Yıldırım, 16 Nisan gecesi partide yaptığı balkon konuşmasının ardından kurmayları ile bir araya geldi. Yıldırım, CHP'nin sonuçları ile ilgili spekülasyon yaratması, halkın iradesini tartışmaya açmasına izin vermeyeceklerini belirterek, "Referandumun tartışmaya açılmasını gerektirecek hiçbir durum yok. Yüzde 51.4 ile anayasa değişikliği kabul edilmiştir. Bu bir zaferdir. Bu tür söylemlere yol vermeyelim. Kesin dille bunun doğru olmadığını gösterelim" dedi. (Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Binali Yıldırım AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title