Haberler

Erdoğan: Ağustosta 47 Bin Öğretmen Ataması Yapılacak

Güncelleme:

Kırıkkale'de toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ağustos ayında 47 bin öğretmenin ataması yapılacağı müjdesini verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale'de toplu açılış töreninde konuştu. ''Nereye giderseniz gidin bu meydanlardan beni alamazsınız, susturamazsınız'' diyen Erdoğan, öğretmenlere de müjde verdi: Ağustos ayında 47 bin öğretmen ataması yapılacak.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle:

"Bak biz cek, cak ile konuşmuyoruz. Asgari ücret açık artırmaya çıktı. Kuru sıkı atıyorlar. Biri 3 bin diyor, biri 5 bin lira. Var mı artıran?

Bana tarafsızlıklardan bahsediyorlar. Bütün partilere eşit mesafedeyim. Ama her insanın gönlünde bir aslan yatıyor. Benim de yatıyor tabii, ama ben bunu meydanda açıklamam. Ben milletin tarafıyım. Ben milletin tarafındayım. Yapılan aldatmaları gördüğüm zaman uyarmak da görevimdir. Kırıkkale'ye burada çok büyük iş düşüyor. Gayret olmadan netice olmaz. Kırıkkale hiçbir zaman milletine hizmetinden kaçmamıştır, en ön safta yer almış bir şehrimizdir. Hak uğruna çıkan seferde gerekirse yanmaya hazır mı Kırıkkale?

"AVUCUNUZU YALARSINIZ AVUCUNUZU..."

Bazı terör örgütüyle işbirliği yapanlar bu topraklar üzerinde operasyon düşünüyorlar. Hiç heveslenmeyin! Avucunuzu yalarsınız avucunuzu. Bu topraklar ebediyen böyle kalacak. Ben bu siyasetçilere sesleniyorum: Büyük bir kısmı gidiyor ama bazıları gitmiyor. İl il geziyorum. Ama gitmiyorlar. 7 Haziran kırılma noktasıdır, gereğini yapacaksınız. 9 ayda 25 şehri ziyaret ettim

"BENİ MEYDANLARDAN ALAMAZSINIZ"

Benim il il gezmemden rahatsız oluyorlar. YSK'ya durmadan gidiyorlar: ''Bu cumhurbaşkanını meydana çıkarmayın'' diyorlar, YSK reddediyor. CHP, MHP, HDP gidiyor. Durmadan gidiyorlar. Nereye giderseniz gidin beni meydanlardan alamasınız, beni susturamazsınız.

ÖĞRETMENLERE ATAMA MÜJDESİ

Ağustos ayında 47 bin öğretmen ataması yapılacak.

"BAŞKANLIK SİSTEMİ ŞART"

Yeni Türkiye'nin inşası başlıyor. Yeni başkanlık sistemi artık şart. Türkiye artık geri dönülmez bir yola girdi. Bu ülkeden neler çektik ya. 2 kızım 2 oğlum var. Hepsi de imam hatip mezunu. Kızlarımı başörtülü olarak üniversiteye almıyorlar. Oğullarımı istedikleri üniversiteyi almadılar. Yurtdışında okuttuk, en iyi üniversitelerde okudular, oralardan çıktılar. Demek ki imam hatipliler de okuyabiliyormuş. Oğlum Harvard diploması aldı. Dinini diyanetini bilen nesil istemiyorlar. İmam hatiplilerin orta kısımlarını kapatmak istediler. Bunları afakanlar bastı.

"MUHALEFET VE TERÖR ÖRGÜTLERİ BİRLİK OLMUŞLAR"

Seçimlere giderken çok ilginç bir manzarayla karşı karşıyayız. Muhalefet ve terör örgütleri birlik olmuşlar. Bunlar bu ülkenin evlatlarını birbirlerine düşürdüler. Hesap ortada, kitap ortada. Birileri atıyor tutuyor. Ana muhalefetin genel başkanı çıkmış konuşuyor. Senin SSK'yı nasıl yönettiğini çok iyi biliyorlar. O SSK çilelerini ben dahil herkes çok iyi biliyor. Diğeri de MHP. İktidar olmadı mı bu memlekette, neden bırakıp kaçıp gittiler? 5 koyun verin kaybedip gelirler, yönetemediler. Hep birlikte gelin karar verelim, buna hepimiz çok muhtacız. Diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kırıkkale Türkiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (418)

kemalmobilWeb@haberler.com:

Ilk defa bir cumhurbaşkanı seçim öncesi mitingler yapıyor. Bir partiye oy istiyor hazine parası ile.

40
3
yanıtYanıtla
felemez:

Ne yazık ki 47 bin değil 35 bini 2015 yılı içinde kullanılacak bu 35 binin en az 5 bini dershaneciler için verilecek onlar sınavsız geçecekler tabi. . bu arada sınava başvuracak öğretmen sayısı 450 bin olacak toplam kadro 30 bin bu insanlık onuruna hakarettir :( sınava başvuru ücreti de kişi başı 150 lira :)

36
0
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

ALLAH KAHRETSİN SENİ ONBİNLERCE MÜHENDİS BOŞTA HER SEÇİM ÖNCESİ YA İMAM YA ÖĞRETMEN ATAMASI YAPIYOR.

24
7
yanıtYanıtla
EsramobilWeb@haberler.com:

Kırıkkale bugün coştu. Seni aşk derecesiyle nagliyim büyük usta :

6
25
yanıtYanıtla
CHENK YURDATAPAN:

tAYYİP ERDOĞAN TÜRK KANUNLARINI ÇİĞNEMEYE DEVAM EDİYOR. CUMHURBAŞKANININ ATAMA İLE NE ALAKASI OLABİLİR? BU ŞEKİLDE OY DİLENMEK YAKIŞIYOR MU TAYYİPE?

28
2
yanıtYanıtla
Izmir=medeniyet;)Mobil-IOS:

Vallahi ya bu adam heryerde bıktık görmekten

27
3
yanıtYanıtla
ŞİLANN:

BAŞBAKAN NERRDEE O NİYEE SÖYLEMİYORR MİLLİ EĞİMİTM BAKANII OO NERDEE BENN SÖLİMM BAŞBAKAN MEYDANLARDA ONA OY İSTİYORR. . BUDA ONA YARDINCIII OLUYORR

29
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ ŞADİMobil-IOS:

Bu adamı gördümmü midem bulanıyor

27
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Gidicisin. . .

17
11
yanıtYanıtla
helal olsun:

Allah razı olsun. Yaptığınız hizmetleri başka hükümetler normal şartlarda belkide 50 yılda yaparlardı ama millet hala nankörlük yapıyor.

2
26
yanıtYanıtla
Tüm 418 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title