Haberler

Erdoğan, Abdullah Gül'ü, Kızının Nikahına Bizzat Davet Etti

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, iş adamı Selçuk Bayraktar ile 14 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Halkalı'daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde dünyaevine girecek.

GÜL'Ü BİZZAT ARAYIP DAVET ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cumartesi günü gerçekleşecek nikah töreni için 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü telefonla arayarak bizzat davet etti.

GÖSTERİ MERKEZİ 3 YIL ÖNCE HİZMETE GİRDİ

İstanbul'un en büyük gösteri merkezlerinden biri olan Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi, 3 yıl önce hizmete girdi. 30 dönümlük arazi üzerine kurulan ve Küçükçekmece Belediyesi'ne ait olan gösteri merkezinde spor turnuvaları, tiyatro-sinema gösterileri, dinletiler yapılıyor.

35 BİN KİŞİ AĞIRLAYABİLİYOR, AVRUPA'NIN EN GELİŞMİŞ SES VE IŞIK SİSTEMLERİ KULLANILIYOR

Merkez, toplam 35 bin izleyici ağırlayabiliyor. Gösteri merkezinde Avrupa'nın en gelişmiş ses ve ışık sistemleri kullanılıyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Abdullah Gül İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Renas gever Mobil-IOS:

Nereden nereye yırtık ayakkabıyla geldı tayip bey ! Şimdi devletin tüm imkanları ayakları altına serilmiş. Elhamdülillah müslümanız.

0
0
yanıtYanıtla
Muharrem Mobil-IOS:

Bende şimdiden saglık,mutlu luk ,uzun ömür dilerim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title