Haberler

Erdoğan, Aa'nın Fotoğraf Sergisini Gezdi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan- Bosna Hersek Üçlü Devlet Konseyi üyesi Bakir İzzetbegoviç- AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı- Anadolu Ajansı BHS'nin fotoğraf sergisi Cumhurbaşkanı Erdoğan, AA'nın fotoğraf sergisini gezdi- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek Üçlü Devlet Konseyi üyesi Bakir İzzetbegoviç ile Bosna Hersek Parlamentosu'nda açılan Anadolu Ajansı BHS'nin fotoğraf sergisini gezdi- AA Genel Müdürü Şenol Kazancı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekilere sergi hakkında bilgi verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek Üçlü Devlet Konseyi üyesi Bakir İzzetbegoviç ile birlikte Bosna Hersek Parlamentosu'nda açılan Anadolu Ajansı (AA) BHS Servisinin fotoğraf sergisini gezdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan- Bosna Hersek Üçlü Devlet Konseyi üyesi Bakir İzzetbegoviç- AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı- Anadolu Ajansı BHS'nin fotoğraf sergisi Cumhurbaşkanı Erdoğan, AA'nın fotoğraf sergisini gezdi- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek Üçlü Devlet Konseyi üyesi Bakir İzzetbegoviç ile Bosna Hersek Parlamentosu'nda açılan Anadolu Ajansı BHS'nin fotoğraf sergisini gezdi- AA Genel Müdürü Şenol Kazancı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekilere sergi hakkında bilgi verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek Üçlü Devlet Konseyi üyesi Bakir İzzetbegoviç ile birlikte Bosna Hersek Parlamentosu'nda açılan Anadolu Ajansı (AA) BHS Servisinin fotoğraf sergisini gezdi.Bir günlük resmi ziyaret kapsamında Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'ya giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek'teki küçük ve orta ölçekli işletmeleri desteklemek üzere Türkiye tarafından tahsis edilen 50 milyon avroluk ikinci kredi hattının tanıtımı ve ilk 50 projenin imzası törenine katıldı. Tören sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek Üç'lü Devlet Konseyi üyesi İzzetbegoviç, Bosna Hersek Bakanlar Kurulu Başkanı Denis Zvizdiç ile parlamento binasında açılan AA BHS Servisinin fotoğraf sergisini gezdi.AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Şenol Kazancı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekilere sergide yer alan 38 fotoğraf hakkında bilgi verdi.Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekilerin en fazla ilgisini çeken fotoğraf Bosna Hersek'te geçen yıl meydana gelen sel felaketinde çekilen ve Bosna Hersek Posta (BH Posta) idaresi tarafından pul olarak basılan resim oldu.Kazancı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Bosna Hersek Posta idaresi tarafından geçen yıl mayıs ayında meydana gelen selin yıl dönümü dolayısıyla basılan özel posta pulunu takdim etti.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Ajansı Saraybosna Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title