Haberler

Erdoğan'a Destek İçin Yola Çıkan Özavcı Kütahya'da

DSP'nin 2010'daki kongresinde genel başkan adayı olan ve 16 Nisan'da yapılacak referandumda Cumhurbaşkanlığı sistemine destek vermek için Türkiye turuna çıkan Erol Özavcı, Kütahya'ya geldi.

"Güçlü Bir Türkiye İçin Evet" kampanyasına destek için Türkiye turu yapan Özavcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafları ve "yeni Türkiye", "dünya lideri", "dünya liderimizle yeni Türkiye yolunda" yazılarıyla kaplı otomobiliyle kente ulaştı.

Erol Özavcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, referanduma destek için çıktığı Türkiye turunda 37'nci durağının Kütahya olduğunu söyledi.

Referandumda "evet" için yaklaşık 1 ay önce Kocaeli'den yola çıktığını hatırlatan Özavcı, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanımıza destek vermek, referandumda 'evet' demek için yollardayım. Güçlü bir Türkiye için 'evet' diyorum. İnsanlara zorla bir şeyler yaptırmanın manası yoktur, dayatmanın bir anlamı yoktur. Halk kendi anayasasını kendisi seçmelidir ve kendisi yapmalıdır. O yüzden ben de bu davaya, Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza olan sevgimizden dolayı Türkiye turuna çıktım."

Kütahyalı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Erol Özavcı, gezisini referanduma kadar sürdüreceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Kütahya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title