Haberler

Erdoğan'a Destek İçin Veznelere Koştular

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, meclis üyeleri, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ve ilçe teşkilatı bir banka şubesine giderek Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Erdoğan için düzenlenen bağış kampanyasına destek verdiler.

AK Parti Atakum İlçe Teşkilatı olarak, Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları ve partililer olarak bağış yapmaya geldiklerini belirten AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, "Burada bulunan herkes teşekkür ediyorum. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a her zaman elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu bağış kampanyasında da bu gerçekleştirildi. AK Parti Atakum İlçe Teşkilatı olarak dimdik Başbakanımızın arkasındayız. İlçemizde en az yüzde 60 oy alarak onun Cumhurbaşkanı seçilmesine ve Türkiye'yi büyütmesine, geliştirmesine destek ve katkı vermek istiyoruz" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 12 yıldır Türkiye'ye hizmet verdiğini, şimdi bunu Cumhurbaşkanı olarak devam ettirmek istediğini belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Bugün burada bulunanlar Sevgili Başbakanımıza olan bağlılıklarını gösterdiler. Bağışlarımızı gönüldaş olarak yaptık. Türkiye'ye 12 yıldır gece gündüz demeden hizmet eden Büyük Usta'nın, Cumhurbaşkanlığı'na seçilerek daha iyi hizmetler yapabilmesi için çıktığı bu onurlu yürüyüşte ona destek vermeyi istedik. Bunu bir nebze de olsa başardıysak bundan gurur duyarız. 10 Ağustos akşamı inşallah cumhurun başına geçecek olan Sevgili Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın hizmet yolu daha da açılacaktır" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan İshak Taşçı Ak Parti Atakum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title