Haberler

Erdoğan, 28 Şubat Sunumunu İzlerken Gözyaşlarını Tutamadı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Şubat'la ilgili sunumu izlerken duygulanarak, gözyaşlarını tutamadı.

Haliç Kongre Merkezi'nde " 28 Şubat'lar Bin Yıl Sürmez" programına katılan Erdoğan, 28 Şubat ile ilgili yapılan sunumu izlerken duygulandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Ayrımcılığa Karşı Kadın Hakları Derneği tarafından düzenlenen, "28 Şubat'lar Bin Yıl Sürmez" programına katıldı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Şubat ile ilgili yapılan sunumu izlerken duygulandı. Sunum sırasında gözyaşlarını tutamayan Erdoğan'ın o halleri objektiflere yansıdı.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan 28 Şubat Haliç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (206)

salih tokmakMobil-IOS:

Allah yar ve yardımcın olsun..Ümmetin umudu gururu reis UZUN ADAM..!!

5
97
yanıtYanıtla
Sec1907Mobil-IOS:

Bir bu aglar, iki arinc aglar , insanda zannederki ......

98
1
yanıtYanıtla
kompedan06Mobil-ANDROID:

Bu göz Yaşlarını biz çok gördük bu timsah göz Yaşları her secimden once Bülent Arınç ikisi hep sunsuklenirler

55
22
yanıtYanıtla
aydın:

her seçim ağzı ağlamakla mileti uyutuyorsuznuz

45
14
yanıtYanıtla
x:

seçim yaklaşıyor. bu millet gözyaşı salya sümük sever. adam toplumu çözmüş

49
9
yanıtYanıtla
Gülcan denizMobil-ANDROID:

verdiğimiz oylar helal olsun büyük baskan

14
43
yanıtYanıtla
SELİM:

BÜYÜK USTA SEN ÇOK YAŞA

16
40
yanıtYanıtla
Adem oğlumobilWeb@haberler.com:

Vatan sana kurban Allah ne analar yaratmış ki bir tayip doğurmuş millet ne derse desin Allah biliyor mazlumun yanında olduğunu yazıklar olsun senin yaptığını görmeyen asalaklara bu olan 28 Şubat müslümanlara yapılan bir tuzakdi burda parti soz konusu değil bu yapılan vatana ihanetlikdi

36
20
yanıtYanıtla
celal gulsularMobil-ANDROID:

tayyip baba izindeyiz

6
44
yanıtYanıtla
ihsanMobil-IOS:

Yine timasah göz Yaşlari Artik inanan yok Aglayarak başkan olmak istiyor

43
7
yanıtYanıtla
Tüm 206 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title