Haberler

Erdoğan, 2019'da Cumhurbaşkanlığına Yeniden Aday Olacak

Güncelleme:

Başbakan'ın Başdanışmanı Hüseyin Besli, Erdoğan'ın 2019'da ikinci kez aday olacağını söyledi.

Başbakan Erdoğan’ın Başdanışmanı Hüseyin Besli,Yeni Türkiye’yi kuracak Ak Parti’nin kendisini de yenilenmesi gerektiğini vurgulayarak, 2015 genel seçimlerinin "paralel yapı"nın siyasettten söküp atılacağı bir süreç olacağını söyledi.

"AK PARTİ KENDİSİNİ YENİLEMELİ"

Başbakan Erdoğan’ın Başdanışmanı Hüseyin Besli, yeni Türkiye’nin kurulması için AK Parti’nin kendisini de yenilemesi gerektiğini söyledi. Kongrenin bu açıdan kritik bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Besli, özellikle 2015 seçimlerinin "paralel yapı"nın siyasetteki damarlarının söküp atılacağı bir süreç olduğunu kaydetti.

ERDOĞAN 2019'DA YENİDEN ADAY OLACAK

AK Parti’de son karar vakti 2019’da da aday olacak AK Parti’nin önündeki en kritik dönemin 2015 seçimlerinin olduğunu vurgulayan Besli, Yeni Türkiye’yi kuracak AK Parti’nin kendisini yenilemesi gerektiğini söyledi. 2015 genel seçimlerinin bu imkanı verdiğini kaydeden Besli, 2019’da tüm seçimlerin yine bir arada yapılacağını hatırlatarak, "Erdoğan 2019’da 2’inci kez cumhurbaşkanlığı için aday olacaktır" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Hüseyin Besli Ak Parti Ak Parti Türkiye Politika Haberler

500

Yorumlar (24)

TORANAGA:

YA BUNLARIN AHİRET FALAN DÜŞÜNDÜĞÜ YOK...DÜNYALIK ADAMLAR SİZ HALA ANLAMIYORMUSUNUZ.İYİKİ ÖLÜM VAR YOKSA BUNLAR BİZE BİR KAŞIK ÇORBA BİLE BIRAKMAZ SİLİP SÜPÜRÜRLER.....ALLAHIM AKLIMA MUKAYYET OL:MÜSLÜMANIM DİĞENLERİN DÜNYALIK HIRSLARI BENİ ÖLDÜRECEK...

25
4
yanıtYanıtla
ibo:

Yetti artik yüzunu görmek kaba sesini duymak istemiyoruuum.

19
8
yanıtYanıtla
Mert:

Cehennemin dibine kadar yolun var lanet adam

14
6
yanıtYanıtla
MAYMUN ALI:

DIKTATORLUGUN DANISKASI ULKEYI KOTU GUNLER BEKLIYOR

16
4
yanıtYanıtla
BABA MUSTO:

GÖZLERİNİ TOPRAK DOYURSUN DAHA KOLTUĞA OTURMADAN 2019 ZUN HESABINI YAPAN SALTANAT İÇİN NE YAPMAZ. ALLAHINDA BİR HESABI VARDIR ELBET.

17
2
yanıtYanıtla
BIKTIM ARTIK 20 yıldır yüzünü görmekten:

BANA GÖRÜNMESİNDE NE HALT EDERSE ETSİN.

15
3
yanıtYanıtla
SIVIL BAYKUS:

AMERIKAYA HIZMET BOP BITIRMEK ICIN PLANLAR YURUYOR.ATATURK BU GUNLERI GORMUSTU ONUN ICIN HER FIRSATTTA ATATURKE CAMUR ATIP KOTULUYORLAR VATANA IHANET EDEN IDAM EDILMELI.DARBE GEREKLI

13
3
yanıtYanıtla
gayserili:

Halk secerse tekrar olur, secmezse olmaz. Kim neden rahatsiz oluyor?

8
8
yanıtYanıtla
yüzde 60 rahatsızabc@yahoo.com:

halk deyipte işi manipule etme.. halkın yüzde 40 ı seçti Onu. diğer 60 ın fikri ne olacak ?

yanıt0
yanıt0
necdet:

kim rahatsız oluyorsa türkiyeyi terketsin

7
8
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title