Haberler

Erdoğan: 1000 Odalı Değil. Yanlış Biliyorsunuz. 1150 Küsür Odası Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen ASKON 9. Olağan Genel Kurulu'nda konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen ASKON 9. Olağan Genel Kurulu'nda konuşuyor.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'yla ilgili eleştirilere cevap veren Erdoğan, "Büyüklerimiz çok güzel şeyler söylemişler. Bunlardan biride şu, itibardan tasarruf olmaz. Çünkü gelenler gidenler oraya bakıyor. Burada bir itibar var buradan tasarruf olmaz" dedi.

Erdoğan, "Beştepe Cumhurbaşkanlığı Sarayı yapılıyor. Yalanlar.. Sanki burası benim kişisel sarayım. Dünyayı da gezmemiş, bilmiyor. Devlet yönetimi nedir anlamaz. Çünkü SSK'yı nasıl batırdığını bilirsiniz. 1000 odalı değil. Yanlış biliyorsunuz. 1150 küsür odası var" diye konuştu.

"Ben vatandaşımızı buraya almaya başladım" diyen Erdoğan, "Burası milletin sarayı bana ait değil. Milletin sarayını hazmediyorlar

Birisi çıkıyor bakıyorsun 1 milyar dolardan bahsediyor. Biri daha farklı birşey... Bunlara koltukların hesabı yok filan diyorlar.

Buckingam Sarayı sadece restorasyona giriyor, nedir rakam 5 milyar paund. Yaklaşık 7-8 milyar dolar. Bunlara benzer ne saraylar var.

Bunlar Türkiye'nin büyümesine karşı...

Marmaray'da karşılardı. Kendileri kullanmadı ama cumhurbaşkanı adayları Marmaray'ı kullandı. İsteseler de istemeler de biz Türkiye'yi büyütmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Çırağan Sarayı Ak Saray Beştepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title