Haberler

Erdinç: "11 Yılda Kat Edilen Mesafelerin Kıymetini Bilelim"

AK Parti Adana Milletvekili, Plan ve Bütçe komisyonu üyesi Mehmet Şükrü Erdinç, "11 yılda kat edilen mesafelerin kıymetini bilelim ve yeni neslimize çok iyi anlatalım" dedi.

AK Parti Adana Milletvekili, Plan ve Bütçe komisyonu üyesi Mehmet Şükrü Erdinç, "11 yılda kat edilen mesafelerin kıymetini bilelim ve yeni neslimize çok iyi anlatalım" dedi.

Erdinç, Adana İl Dış İlişkiler Başkanı Mustafa Özcan, İl Yönetim Kurulu üyesi ve Karataş Koordinatörü A. Erkan Yılmaz, İl Yönetim Kurulu üyesi Cemal Saim Çetenak, Karataş İlçe Başkanı Sinan Gül, Karataş Belediye Başkanı Fatih Balıkçı, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri Harun Cavlak ve Kenan Küsgün, Belediye Meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Karataş ilçesinde ziyaretlerde bulunup, bir takım temaslar gerçekleştirdi.

Milletvekili Erdinç ve beraberindeki heyet Karataş ziyaretlerine Karataş ilçe teşkilatıyla bir araya gelerek başladı. Teşkilat mensuplarına mecliste yapılan son çalışmalar hakkında ve AK Parti'nin 11 yıllık iktidarı döneminde üretilen hizmetlerden hatırlatmalar yapan Erdinç, "Türkiye'miz siyasi ve ekonomik alanlarda çok büyük sıkıntılar yaşıyorken, Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarının önderliğinde bundan 12 yıl önce AK Parti kuruldu. AK Parti'yi kuran kadrolar, maruz kaldığı her türlü engellemeye rağmen, ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla yola çıktılar. Bu aşkla yoluna devam eden kadrolar, ülkemize de çok önemli hamleler yaparak, büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşattılar. 11 yılda kat edilen mesafelerin kıymetini bilelim ve yeni neslimize çok iyi anlatalım. Geçmişi çabuk unutan bir milletiz maalesef. İşimiz, gücümüz üretilen hizmetleri anlatmak olmalı. Teşkilat olarak bu yaklaşımla ve hırsla çalışmalarınıza devam etmenizi rica ediyorum" diye konuştu.

Karataş Kaymakamı Mustafa Kılıç'ı makamında ziyaret eden Erdinç, Karataş'ta yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. İlçenin önem arz eden sorunları için gerekli girişimlerde bulunarak, yetkililerden sorunların bir an önce çözülme kavuşturulması talebinde bulundu.

Milletvekili Erdinç daha sonra ilçe halkını ve esnafları ziyaret ederek, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Onlarla bir süre sohbet eden Milletvekili Erdinç, esnafın ikram ettiği çaylarını içti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Şükrü Erdinç Erdinç Karataş Mustafa Özcan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title