Haberler

Erdenay: "Ergin Ataman ya Galatasaray ya da Milli Takımla Devam Edecek"

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, "Ergin Ataman’ın sözleşmesi 2016 Olimpiyatları’nı kapsıyor.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, " Ergin Ataman'ın sözleşmesi 2016 Olimpiyatları'nı kapsıyor. Sonrasına bakacağız. Sonrasında ya Galatasaray'da ya da milli takımda devam edecek" dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, TRT Spor'da katıldığı bir programda Ergin Ataman'ın, A Milli Basketbol Takımı'nı çalıştırmaya devam edip etmeyeceği ile ilgili çıkan haberlere cevap verdi.

"ANTRENÖRLERİMİZ SADECE MİLLİ TAKIMI ÇALIŞTIRACAK"

FIBA'nın milli takımların takvimlerini değiştirdiğini belirten Erdenay, "Futbolu örnek alıyorlar artık. Bu durumda sene içlerinde de milli maçlar olacak. Yazın bile bu ortamda kolay olmuyordu antrenör için iki takımı çalıştırmak. Şu ortamda artık milli takım antrenörünün kulüp takımı çalıştırması imkansız. Bu durum Ergin Ataman ve Ekrem Memnun için de geçerli. Bunu daha önce de söylemiştim. Bu yeni statüyle önümüzdeki dönemde antrenörlerimiz sadece milli takımlarımızı ya da kulüp takımlarını çalıştıracak" şeklinde konuştu.

"GALATASARAY YA DA MİLLİ TAKIM"

Ergin Ataman'ın sözleşmesinin 2016 Olimpiyatları'nı kapsadığını vurgulayan Harun Erdeanay, "Sonrasına bakacağız. Sonrasında ya Galatasaray'da devam edecek ya da milli takımda. Ergin Ataman'ın uzun yıllar milli takıma hizmet etmesi bizim için avantaj ancak sadece milli takımda devam edebilir" diye konuştu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, daha önce yaptığı açıklamalarda Ergin Ataman'ın hem Galatasaray'ın hem de A Milli Basketbol Takımı'nın başında görev almasını eleştirmişti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Harun Erdenay Ergin Ataman Galatasaray Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

ultraslan:

azizeyle sen geç o zaman milli takımın başına da gösterin marifetlerinizi Galatasaray''dan başka takım yok lan Milli takımı çalıştıran

6
1
yanıtYanıtla
hep doğruyu söyledim:

Aziz in süpürgesi. . , Daha önce şikeci Aziz in hocası Tanyeviç basketbol milli takımını yıllarca çalıştırdı. . Kimse de bir şey demedi Azizin kulu. . Asker kaçağı çürük rapor alıp askere gitmeyen Aziz. .

7
0
yanıtYanıtla
ultrAslanMobil-ANDROID:

azizin uşağı Harun

6
0
yanıtYanıtla
xxx:

Azizin yalakasi birinizde erkek olun lan adammisiniz sizde koltuk sevdali yalakalar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title