Haberler

Erdemli Orman İşletme Müdürü Akduman'a Teşekkür Plaketi

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Erdemli Deniz Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Erkan Kıdeyş, mart ayında yerleşke içerisine gerçekleştirilen fidan dikimine sağladıkları katkıdan dolayı Erdemli Orman İşletme Müdürü Kenan Akduman’a teşekkür plaketi verdi.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Erdemli Deniz Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Erkan Kıdeyş, mart ayında yerleşke içerisine gerçekleştirilen fidan dikimine sağladıkları katkıdan dolayı Erdemli Orman İşletme Müdürü Kenan Akduman'a teşekkür plaketi verdi.

Kıdeyş, Akduman'ın makamında yaptığı konuşmada, ODTÜ Deniz Bilimleri Enstitüsü'nün sadece deniz bilimleri alanında çalışmalar yapmadığını çevre bilimlerine de büyük katkı sağladığını söyledi.

Ekolojik dengenin korunmasının önemli olduğunu belirten Kıdeyş, şöyle konuştu:

"Bilindiği üzere ülkemizde ve bölgemizde hızlı bir betonlaşma yaşanmakta, yaşam alanları gün geçtikçe azalmakta. Doğayı korumak hepimizin birincil görevlerindendir. Bu amaçla geçtiğimiz mart ayında ODTÜ Erdemli Deniz Bilimleri Enstitüsü yerleşkesine  2 bin 925 adet kızılçam, 2 bin adet Toros sediri ve 200 adet mavi servi fidanı olmak üzere toplam 5 bin 125 adet fidan diktik. Umarım diktiğimiz bu fidanlar çevremizi verimli bir alan haline getirir ve bol oksijen  artışına katkı sağlar. Üniversitemiz ve enstitümüz bu tür ağaçlandırma faaliyetlerine ve çevreye olan duyarlığından ödün vermeden çalışmalarına uzun yıllar devam edecek.  Fidanların dikiminde bize destek olan ve yol gösteren Erdemli Orman İşletme Müdürü Kenan Akduman'a tüm çalışanlar adına teşekkür plaketi sunuyoruz."

Akduman da yaptığı konuşmada, fidan dikmenin kendilerinin asli görevi olduğunu bu nedenle yeşil alanların çoğalmasına işletme olarak her zaman katkı sunmaya devam edeceklerini söyledi. - Mersin

Kaynak: AA / Yerel

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ahmet Erkan Erdemli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title