Haberler

Erdemli'de Parklar ve Refüjlerde Bahar Coşkusu

Mersin’in Erdemli Belediyesi, parklar, yeşil alanlar ve refüjleri, baharın müjdecisi rengarenk çiçeklerle bezedi.

Mersin'in Erdemli Belediyesi, parklar, yeşil alanlar ve refüjleri, baharın müjdecisi rengarenk çiçeklerle bezedi.

Erdemli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri, yaptıkları genel bakım çalışmalarının yanı sıra parkları, yeşil alanları ve refüjleri baharın simgesi olan çiçeklerle süsledi. Çalışmaları yerinde inceleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, tüm hizmetlerin Erdemli'nin daha güzel bir görünüme sahip olması adına yapıldığını söyledi. Baharın gelmesiyle parkların daha güzel ve daha estetik görünmesi adına bu çalışmaları yaptıklarını vurgulayan Tollu, bu çalışmalarla parkların daha canlı olacağını ifade etti. Erdemli'nin hem görsel hem de fiziki olarak gelişmesi, büyümesi ve güzelleşmesi adına her türlü hizmeti yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini dile getiren Başkan Tollu, parklara dikilen bitkilerin çoğunluğunun belediye serasında yetiştirildiğinin altını çizdi.

Belediyece tüm parkların, yeşil alanların, orta refüjlerin ve kavşakların çeşitli çiçeklerle bezendiğini belirten Tollu, "Diktiğimiz bitkileri ve fidanları belediye tesislerimizde yetiştiriyoruz. Çelikleme, aşılama gibi işlemlerini belediye serasında yapıyoruz. Tüm bu yapılan işlemler ziraat mühendisleri gözetiminde ziraat teknikerleri tarafından yapılmaktadır. Ayrıca bu yıl yeni ve ilgi çekici çalışmalara da imza attık. Belediye tesislerinde boyanan taşlarla parklarda değişik figürler yaparak vatandaşın beğenisine sunduk. Yapılan çalışmalar neticesinde tüm parklar, yeşil alanlar, orta refüjler ve kavşaklar renkli bir görünüme kavuştu. Üstüne basarak bir kez daha vurguluyoruz, yapılan tüm çalışmalar, belediye personeli tarafından belediye araç ve gereçleri kullanılarak yapılmaktadır. Taşından boyamasına varıncaya kadar tüm işlemler belediye tesislerinde yapılmaktadır" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdemli Belediyesi Mükerrem Tollu Mersin Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sur Belediye Başkanı kim? Adnan Örhan kimdir, kaç yaşında? Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title