Haberler

Erdemli'de Kick Boks Şampiyonası Yapıldı

Güncelleme:

Erdemli Belediyesi tarafından ''Uluslar arası Kick Boks Şampiyonlar'' gecesi düzenlendi.

Erdemli Belediyesi tarafından ''Uluslar arası Kick Boks Şampiyonlar'' gecesi düzenlendi. Şampiyonaya Azerbaycan, Türkmenistan, İran, Somali ve Türkiye'den toplam 20 sporcu katıldı. Gecede dereceye giren sporculara ve katkı sunanlara teşekkür plaketi ve kupaları belediye başkanı Mükerrem Tollu tarafından verildi.

Erdemli Belediyesi sahil parkı Dr. Devlet Bahçeli Meydanında düzenlenen gecenin açılışında konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu yıl birincisi gerçekleştirilen ''uluslar arası Kick Boks Şampiyonlar Gecesi'' etkinliğini gelecek yıllarda da düzenleyerek geleneksel hale getireceklerini söyledi. Tollu, '' 'Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan alıkoyacak her türlü spora destek vermeye hazırız'' dedi.

Sportif faaliyetler gençlerimiz için çok önemli diyen Tollu, '' Spor faaliyetleri gençlerimizin kötü alışkanlıklar edinmesinin önüne geçilmesi adına madde bağımlısı olmalarının önüne geçilmesi adına, gençlerin boş zamanlarını internet Caferlerde ya da kahvehane köşelerinde geçirmeleri yerine spor yaparak değerlendirmeleri adına çok ciddi bir faaliyet. Spor sadece futbol oynamaktan ibaret değildir. Bugün gördük ki Kick Boks sporuna da halkımızın özellikle de gençlerimizin büyük önem verdiğini gördük'' şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen müsabakalarda ikisi bayan olmak üzere toplam 20 sporcu altın kemer için mücadele etti. Bayanlarda 53 kiloda Funda isimli sporcu birincilik elde ederken 60 kiloda Abdurrahman Özgül, rakibi Türkmenistanlı Faruk Hartov'ı yenerek altın kemerin sahibi oldu. Dereceye yapan sporcuların kupalarını, altın kemeri ve şampiyonanın gerçekleşmesinde katkı sunan firma sahiplerine teşekkür plaketleri başkan Tollu tarafından verildi.

-Erdemli belediyesinin düzenlediği Kick Boks şampiyonasında mücadele eden sporculardan görüntü

-Kick Boks müsabakasını izlemeye gelen seyircilerden görüntü

-Sporcuların kilolarında verdiği birincilik mücadeleleri

-İzleyicilerin bayan Türk sporcuyu telefon flaşlarını yakarak karşılamaları

-Ezerbaycanlı bayan sporcu ile mücadele eden Türk sporcu funda'nın mücadelesi (beyaz eldivenli)

-Somalili sporcu ile Türk sporcu Mustafa Özgül'ün birincilik mücadelesi

-Şampiyonlar gecesinde 60 kiloda Türkmenistanlı (kızmızı şortlu) Faruk Hartov ile Türk sporcu Abdurrahman Özgül'ün altın kemer mücadelesi

-Abdurrahman Özgül'e birincilik madalyası olan altın kemerin Erdemli belediye Başkanı Mükerrem tollu tarafından takılması

Kaynak: AA / Güncel

Erdemli Belediyesi Mükerrem Tollu Mustafa Özgül Azerbaycan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title