Haberler

Erdemli'de Kapalı Pazaryeri Ve Otopark Atağı

Güncelleme:

Erdemli Belediyesi tarafından Kocahasanlı mahallesine kazandırılacak olan kapalı pazaryeri ve otopark çalışmaları devam ediyor.

Pazarcı esnafının artık sokak aralarında zor şartlarda çalışmasına müsaade etmeyeceklerini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, büyükşehir yasasıyla beldeden mahalleye dönüşen tüm beldelerde ve yaz nüfusunun yoğun olduğu Aydınlar (Avgadı) mahallesinde aynı çalışmanın yapılacağını müjdeledi.

Erdemli Belediyesi tarafından Kocahasanlı'da kapalı pazar yeri ve otopark inşaatında çalışmaların sürdüğü bildirildi. İnşaat alanında çalışmaları takip eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu hizmet dönemi içerisinde tüm beldelerde kapalı pazaryeri ve otopark alanlarının tamamlanarak hizmete gireceğini söyledi. Bu konuda canhıraş bir çalışma içerisinde olduklarını beyan eden Başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yapılan bu hizmetteki amacımız ilk olarak kapalı pazaryeri olarak kullanmak ancak pazar kurulmadığı günlerde de gerek otopark olarak gerekse iyi günde kötü günde vatandaşın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde kullanışlı alanlar inşa etmektir. Görevimiz icabı toplumun her kesimini düşünmek mecburiyetindeyiz. Bu hizmetle pazarcı esnafımızın naylon çadırlar altında zor çalışma koşullarında çalışmaktan kurtarıyoruz. Erdemli merkezde bunun örneğini görebilirsiniz. Erdemli'de pazarcı esnafı sağlık ve temizlik şartlarına uygun, tuvaleti lavabosu olan, güneşten yağmurdan etkilenmeden huzur içerisinde alış veriş yapılan bir alanda çalışıyorlar. Tüm beldelerimizde ve nüfusu yaz aylarında 30 bini bulan Avgadı mahallemizde de bu hizmetin aynısını gerçekleştireceğiz."
Tüm bu hizmetleri bu hizmet dönemi içerisinde tamamlamayı planladıklarını anlatan Başkan Tollu, sözlerini Erdemli'yi modern ve yaşanabilir bir kent konumuna getirmek için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyleyerek tamamladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Erdemli Belediyesi Mükerrem Tollu Kocahasanlı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title