Haberler

Erdemli'de Kapalı Pazaryeri Ve Otopark Atağı

Güncelleme:

Erdemli Belediyesi tarafından Kocahasanlı mahallesine kazandırılacak olan kapalı pazaryeri ve otopark çalışmaları devam ediyor.

Pazarcı esnafının artık sokak aralarında zor şartlarda çalışmasına müsaade etmeyeceklerini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, büyükşehir yasasıyla beldeden mahalleye dönüşen tüm beldelerde ve yaz nüfusunun yoğun olduğu Aydınlar (Avgadı) mahallesinde aynı çalışmanın yapılacağını müjdeledi.

Erdemli Belediyesi tarafından Kocahasanlı'da kapalı pazar yeri ve otopark inşaatında çalışmaların sürdüğü bildirildi. İnşaat alanında çalışmaları takip eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu hizmet dönemi içerisinde tüm beldelerde kapalı pazaryeri ve otopark alanlarının tamamlanarak hizmete gireceğini söyledi. Bu konuda canhıraş bir çalışma içerisinde olduklarını beyan eden Başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yapılan bu hizmetteki amacımız ilk olarak kapalı pazaryeri olarak kullanmak ancak pazar kurulmadığı günlerde de gerek otopark olarak gerekse iyi günde kötü günde vatandaşın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde kullanışlı alanlar inşa etmektir. Görevimiz icabı toplumun her kesimini düşünmek mecburiyetindeyiz. Bu hizmetle pazarcı esnafımızın naylon çadırlar altında zor çalışma koşullarında çalışmaktan kurtarıyoruz. Erdemli merkezde bunun örneğini görebilirsiniz. Erdemli'de pazarcı esnafı sağlık ve temizlik şartlarına uygun, tuvaleti lavabosu olan, güneşten yağmurdan etkilenmeden huzur içerisinde alış veriş yapılan bir alanda çalışıyorlar. Tüm beldelerimizde ve nüfusu yaz aylarında 30 bini bulan Avgadı mahallemizde de bu hizmetin aynısını gerçekleştireceğiz."
Tüm bu hizmetleri bu hizmet dönemi içerisinde tamamlamayı planladıklarını anlatan Başkan Tollu, sözlerini Erdemli'yi modern ve yaşanabilir bir kent konumuna getirmek için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyleyerek tamamladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Erdemli Belediyesi Mükerrem Tollu Kocahasanlı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title