Haberler

Erdemli'de Hacı Adaylarına Seminer

Güncelleme:

Erdemli ilçesinden, kutsal topraklara gidecek olan 42 hacı adayı için Erdemli Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu tarafından bilgilendirme semineri verildi.

Türkmenoğlu, İbrahim Öngeli Camisinde düzenlenen seminerde, hac ibadetinin Müslümanlar için çok önemli olduğunu ve bazıları için ömür boyu bir defa yapılabilecek kutsal bir ibadet olduğunu söyledi.

Kutsal topraklarda geçirilen her bir dakikanın çok önemli olduğunu vurgulayan Türkmenoğlu, hacı adaylarından, mübarek topraklarda tüm müslümanların saadeti ve insanlığın huzuru için dua etmeleini istedi.

Hac dönüşünde alınan hediyelere de değinen Türkmenoğlu, şunları kaydetti:

"Bilindiği gibi tesbih, takke ve bazı hediyelik eşyaların çoğunluğu ülkemizden gidiyor. Oradan getireceğiniz en güzel hediye zemzem suyudur. Diğer birçok hediye ülkemizde var. Ülkemizden alabileceğiniz birçok hediyeyi oradan alıp getireceğiz diye kendinizi zorlamayın. Bizlere bol bol dua edin ve başınızdaki sorumlu rehberlerinizi iyi takip edin ekiplerinizden ayrılmamaya çalışın."

Kafile, 11 Eylül Perşembe saat 23.45'te Adana Şakirpaşa Havaalanından Medine'ye hareket edecek. - Mersin

Kaynak: AA / Yerel

Mahmut Sami Erdemli Hac Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title