Haberler

Erdemli'de Çeşmeli-sarıyer Yolu Asfaltlanıyor

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Çeşmeli Mahallesi'ni yaylalara bağlayan Sarıyer yolu Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından asfaltlanıyor.

Erdemli Kordinasyon Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, asfalt öncesi çalışmasını yaptığı bin 800 metre uzunluğundaki Sarıyer yolunun asfaltlama işleminde yaklaşık 3 bin 500 ton asfalt kullanacak.

Yapılan çalışmayı yerinde inceleyen Erdemli Koordinasyon Şube Müdürü Erkan Arıcı, 15 metrenin üstünde olduğu için Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda olan Sarıyer yolunun önce kanalizasyon, daha sonra da asfalt altı çalışmasının tamamlandığını ardından da asfalt dökme işleminin başladığını belirtti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın, 3 yıl içinde Mersin'de asfaltsız hiçbir yerin kalmayacağı sözünü hatırlatan Arıcı, "Bizler de Başkanımız Burhanettin Kocamaz'ın talimatları ve desteği ile bu hizmetlerin yerine getirilmesini sağlıyoruz. Yaklaşık bin 800 metre uzunluğundaki bu yol için 3 bin 500 ton sıcak asfalt kullanılıyor. Halkımızın isteği olan bu çalışmada emeği geçen herkesten Allah razı olsun" dedi.

Yıllardır bu yolun kışın çamurdan, yazın toz ve topraktan geçilmediğini ifade eden vatandaşlar ise "Bizi bu eziyetten kurtardığı için Başkanımız Burhanettin Kocamaz'a teşekkür ediyoruz. Artık evlerimizin balkonunda ve bahçelerimizde toz ve toprak derdi olmadan rahatlıkla oturabileceğiz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çeşmeli Sarıyer Erdemli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title