Haberler

Erdemli'de Belediyecilik Yeni Bir Anlayış Kazandı

Güncelleme:

Basın mensuplarının toplumun gözü kulağı olduğuna dikkat çeken Tollu, "tüm basın mensuplarının, 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyorum" dedi.

Erdemli'de, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve basın mensupları buluştu. Kültür Merkezinde bulunan MediTeras restoranda gazetecilerle birlikte öğlen yemeğinde bir araya gelen Başkan Tollu, gazetecilerin basın bayramını kutladı. Erdemli Belediyesi olarak kendilerine verdikleri desteklerden dolayı bütün gazetecilere tek tek teşekkür ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Tollu, ülke olarak zor günlerden geçtiklerini ve son yaşanan darbe girişimin ardından milli devlete, demokrasiye ve vatanın bütünlüğüne sahip çıkılmasının öneminin bir kez daha arz ettiğini söyledi. Gazetecilere "Allah korusun; eğer darbe olmuş olsaydı bugün burada basın bayramı münasebeti ile buluşamayabilirdik. Memleketimiz çok hassas bir dönemden geçiyor. Böyle bir dönemde basın mensuplarına da çok önemli görevler düşüyor" diyen Tollu, yaşananları şiddetle kınadığını ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin dimdik ayakta olduğunu, kazananın demokrasi ve millet olduğunu belirtti.

24 Temmuz Basın Bayramı münasebetiyle yerel basın mensuplarıyla yemekte bir araya gelen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, tüm basın mensuplarının Basın Bayramını kutlayarak ayrıca belediye çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. Samimi bir sohbet havasında geçen yemekte gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Başkan Tollu, Erdemli Belediyesinin basın ile olan ilişkilerinin son derece iyi durumda olduğunu belirterek, yaptıkları hizmetleri takip eden ve bu hizmetlerin gerçekleşmesinde emeği olan basın mensupları başta olmak üzere; meclis üyelerine ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Erdemli Belediyesinin bir taraftan fiziki bir taraftan da sosyal açıdan önemli hizmetlere imza attığını ifade eden Başkan Tollu, Limon çiçeği projesi ile şu an ilçede önemli bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade etti. Proje kapsamında bir ekip kurduklarını beyan eden Tollu, bu ekibin ev ev, hane hane, köy kent ayırmadan gezerek ilçede bulunan ihtiyaç sahibi insanları, öksüz ve yetimleri tespit ettiğini, ziyaret ederek ihtiyaçlarını giderdiğini, yaşlıların ve engellilerin yemeklerinden, ev ve kişisel temizliğine kadar her türlü ihtiyaçlarını karşıladığını söyledi. İlerleyen günlerde bu konuda detaylı açıklamalar yapacağını ifade eden Tollu, "bizim dönemimizde kimse kendisini sahipsiz hissetmeyecek; vatandaşlarımızın arkasında Erdemli Belediyesi dimdik durmaktadır. Eğer yaşadığımız yerde ulaşamadığımız, bilemediğimiz bir muhtaç varsa bunun vebali bizedir. Bizim bu durumda sorumluluğumuz çok fazla diye düşünüyor ve dolayısı ile de bu yönde son derece titiz çalışıyoruz. Devlet bunun için var. Vatandaşına sahip çıkmak için var. Siz gazeteci dostlarımız bu toplumun gören gözü, işiten kulağısınız. Şahit olduğunuz, gördüğünüz, bildiğiniz bir yerde ihtiyaç sahibi bir vatandaşımız varsa bize bildiriniz lütfen. Belediyecilik anlayışı artık Erdemli'de değişmiştir. Biz herkesin belediyesiyiz. Bunun için bu ilke etrafında çalışmaya devam ediyoruz" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yemeğe katılan basın mensupları da kendilerine gösterdiği ilgi alaka ve verdiği tüm destekler için Başkan Tollu'ya teşekkür ettiler. 24 Temmuz Basın Bayramı sebebi ile düzenlenen program aile fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Erdemli Belediyesi Mükerrem Tollu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title