Haberler

Erdemli'de Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Erdemli Belediyesi asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Erdemli Belediyesi asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, asfalt hizmetlerinin hız kesmeden devam edeceğini söyledi. Asfalt çalışması yapılan yerlerin yanı sıra, hizmet ihtiyacı olan yerleri de inceleyen Tollu, asfaltlama konusunda çok ciddi hizmetler ürettiklerini ve üretmeye de devam edeceklerini söyledi.

Bir şehrin çağdaş olabilmesi için yollarının sağlıklı bir şekilde işlemesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Tollu, "Yolların kullanılabilir olması insanoğlu için bir haktır. Bu hakkı hizmete dönüştürmek için azimle çalışıyoruz. Şu an Erdemli Belediyesi olarak asfaltlama hizmeti konusunda büyük bir atağa kalkmış bulunuyoruz. Bütün eksiklikleri yerinde tespit etmiş durumdayız ve çok yakında hepsini çözüme kavuşturacağız. Bu konuda son derece iddialıyız, Erdemli sınırları içerisinde ihtiyaç olan her yere asfalt hizmetini götüreceğiz" dedi.

Yapılan asfalt yol hizmetinde Erdemli rekoru kırdıklarını kaydeden Tollu, bu konuda son derece vicdanlarının rahat olduğunu söyledi. Tollu, 2009 yılından bu yana Erdemli'de asfalt yol konusunda son derece büyük hizmetlere imza attıklarını belirtti. Bu durumun Erdemli'nin hayrına olduğunu ve dolayısı ile bunu her platformda dile getirdiklerini ifade eden Tollu, "Bunu gururla söylüyoruz. Çünkü biz bu hizmetleri halkımızla birlikte yaptık. Onlar emretti, biz yaptık. Bundan sonra da aynı şevk ve azimle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Vatandaşın yapılan hizmetleri takdirle karşılamasının kendileri için doping etkisi yaptığını dile getiren Tollu, Erdemli'nin gelişmesi ve gözde bir turizm ilçesi olması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdemli Belediyesi Mükerrem Tollu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title