Haberler

Erdemli Belediyesinde Büyük Temizlik Atağı

Güncelleme:

Erdemli Belediyesi ilçe genelinde sokakların ve belediyeye ait çöp konteynırlarının temizlik ve dezenfekte işlemlerini yapıyor.

Sokakları yaza hazırladıklarını ve periyodik olarak ayda bir tüm çöp bidonlarının dezenfekte edildiğini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, vatandaşımızın daha ferah bir yaz mevsimi geçirmesi adına sinek ve kötü koku oluşumunun engellenmesi için temizlik ve ilaçlama çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirtti.

Erdemli Belediyesi Temizlik ve Çevre Koruma Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde sürdürülen hijyen çalışmalarıyla tüm cadde ve sokaklarda büyük bir temizlik atağı başlattı. Çöp konteynırları önce yıkanıyor, daha sonra özel hazırlanmış bir solisyonla dezenfekte ediliyor. Erdemli'nin daha ferah bir yaz mevsimi geçirmesi adına bu tür dezenfekte çalışmalarının sinek, haşerat ve kötü kokunun engellenmesi için çok önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Tollu, çalışmaların yoğun bir tempoda, periyodik olarak her ay yapılan çalışmalara ilave olarak daha dikkatli ve özenle yapıldığını belirtti. Erdemli'nin daha yaşanabilir bir kent olabilmesi için en ince ayrıntıları bile gözden geçirerek çalışmaları yürüttüklerini dile getiren Tollu, "ferah, temiz ve yemyeşil bir Erdemli için çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor" dedi.

Belediye ekiplerinden alınan bilgilere göre çöp bidonu temizliği ve dezenfektasyon işinin periyodik olarak yapıldığı, buna ilave olarak da Erdemli genelinde tüm sokakların yıkanarak ilaçlandığı bildirilirken, ekipler vatandaşlardan, ilçenin daha sağlıklı ve temiz bir görünüme kavuşması adına, yapılan çalışmalara sahip çıkılması, çöplerin çöp kenarlarına değil de bidonların içine atılması konusunda hassasiyet gösterilmesini önemle arz ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Erdemli Belediyesi Mükerrem Tollu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title