Haberler

Erdemli Belediyesi Sahil Şeridinde Bulunan Uygunsuz Yapıları Yıkıyor

Erdemli Belediyesi, Çeşmeli-Kızkalesi arasında bulunan sahil şeridinde yer alan uygunsuz yapıları yıkıyor.

Erdemli Belediyesi, Çeşmeli- Kızkalesi arasında bulunan sahil şeridinde yer alan uygunsuz yapıları yıkıyor. Tömük sahilinde bulunan uygunsuz ve ruhsatsız yapıları yıkma çalışmaları devam ediyor.

Tüm Erdemli sahillerini en kısa sürede bu uygunsuz yapılardan temizlemeyi amaçlayan Erdemli Belediyesi, çalışmalarını hızlı bir şekilde Tömük sahilinde sürdürüyor. Bu çalışmaların Erdemli sahillerinin estetiği için çok önemli olduğunu söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçe sahillerinin eksikliklerini gidermeye yönelik çalışmaların daha önceden planlandığını, ruhsatsız ve çarpık yapıların tespit edildiğini ancak vatandaşların rahatsız olacağı düşüncesiyle yaz sezonunun bitmesinin beklendiğini söyledi. Yaz sezonunun bitmesiyle hızlı bir şekilde çalışmalara başlandığını kaydeden Tollu, çalışmaların bitmesiyle Erdemli sahillerinin estetik bir görüntüye kavuşacağını ve Erdemli'nin kalitesinin artacağını vurguladı. Erdemli'nin her alanda en iyi hizmeti almaya devam edeceğini dile getiren Tollu, sahil konusunda da vatandaşların içlerinin rahat etmesini belirtti ve en iyisini yapacaklarını vurguladı. Erdemli sahillerinin, övgüyle söz edilen bir sahil olması için bütün çalışmaların son hızıyla sürdüğünü söyleyen Tollu, "Allah izin verirse Çeşmeli'den Kızkalesi'ne kadar sorumlu olduğumuz sahil şeridini de aynı şekilde uygunsuz, çarpık yapılaşma ve ruhsatsız yapılardan temizleyeceğiz. Bütün sahil şeridi, içerisinde denize girilebilecek kumsallar olarak kendisinden söz ettirecek. Bu çalışmalar sonunda Akdeniz bölgesinin en iyi sahili Erdemli'de olacak. Bilindiği üzere Kızkalesi dünyada eşi benzeri olmayan bir yapıda bulunmaktadır. Bölgemiz Turizm bölgesidir ve itina ile yaklaşılması gerekiyor. Daha önceki yıllarda buralar belde belediyelerine bağlı olduğu için Erdemli Belediyesi olarak müdahale edemiyorduk. Yeni büyükşehir yasası ile birlikte bu bölgelerimiz Erdemli Belediyesine bağlandı. Kızkalesi, tarih, doğa ve coğrafyası ile bizim göz bebeğimizdir. Yapacağımız turizm hamlesi ile birlikte Kızkalesi'nin kalkınması bölgemizin kalkınması, hem kültürel hem de ekonomik olarak gelişmesi demektir. Dolayısı ile Erdemli Belediyemiz doğru turizm anlayışı ile hareket ederek, ilçemizin gelişimine katkı sunmaya devam edecektir" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdemli Belediyesi Mükerrem Tollu Kızkalesi Çeşmeli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title