Haberler

Erdemli Belediyesi, Okul ve Camilere Hizmet Götürmeye Devam Ediyor

Mersin’in Erdemli ilçe Belediyesi, ilçede bulunan okullara ve camilere hizmet götürmeye devam ediyor.

Mersin'in Erdemli ilçe Belediyesi, ilçede bulunan okullara ve camilere hizmet götürmeye devam ediyor.

Belediye ekipleri son olarak Sorgun ilk ve ortaokulunun, Kayacı Mahallesi okulunun ve camisinin boya, badana ve tadilat işlerini yaptı. Ayrıca Arslanlı Ortaokuluna da kütüphane kuruldu. Vatandaşın ortak kullanım alanı olan okul ve camilere hizmette her zaman en önde yer verdiklerinin altını çizen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Erdemli'ye bağlı tüm okulların ve camilerin talepleri doğrultusunda hizmet ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ekiplerimiz son olarak Kayacı Mahallesi Okulu ve camisinin boya badana ve tadilat işlemlerini bitirdi" dedi.

Erdemli tarihinde okullara ve camilere yönelik en çok hizmetin kendi dönemlerinde verildiğini ifade eden Tollu, bu hizmetlerin belediyenin eğitim öğretim ve ibadethanelere verdiği önemin büyüklüğünü ortaya çıkardığını söyledi. Eğitime her zaman destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini kaydeden Tollu, bu konuda daha fazla hizmetler üreteceklerini söyledi. Boya badana dışında tüm okul ve cami yollarını asfalt yollara kavuşturduklarını, aynı şekilde okul ve cami bahçelerini de parke taşlarla ördüklerini ifade eden Tollu, her okul bahçesine, oyun grupları, spor alanları armağan ettiklerini, cami bahçelerine de kamelya ve oturma grubu kurduklarını kaydetti.

Erdemli Belediyesi tarafından kurulan cami temizleme timinin hiç ara vermeksizin iki yıldır camileri temizlemeyi sürdürdüğünü kaydeden Tollu, "Bize hizmet ihtiyacı için müracaat edilen tüm okul ve camilerin hizmet ihtiyaçlarını giderdiğimiz gibi kendi ekiplerimiz tarafından da tespit edilen eksiklikleri de hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan büyük bir şevkle gideriyoruz. Bizim olduğumuz yerde hizmet konuşulur hizmet yapılır" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdemli Belediyesi Mükerrem Tollu Sorgun Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title