Haberler

Erdemir Çalışanlarından Sendikaya Ziyaret

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarının (ERDEMİR) Makine Atölyesi ve Soğuk Haddehane Asitleme Hattında çalışan işçiler, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş'ı ziyaret etti.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarının (ERDEMİR) Makine Atölyesi ve Soğuk Haddehane Asitleme Hattında çalışan işçiler, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş'ı ziyaret etti.

Odabaş, yaptığı konuşmada, 4 bin 800 işçiyi kapsayan 25. dönem toplu iş sözleşme görüşmelerinin 24 Mart tarihinde yeniden başlayacağını belirterek, "İşçimizin haklarını en üst düzeyde koruyacağımız bir toplu sözleşme görüşmesi sürdürüyoruz. Sözleşme süreci boyunca çeşitli ünitelerdeki işçilerimize gelişmelere ilişkin anında bilgiler aktardık" dedi.

Türk Metal Sendikasının gücünün çalışan işçilerden geldiğini belirten Odabaş, birlik ve beraberlik içerisinde işçinin hak ve menfaatleri doğrultusunda hareket etmeye devam edeceklerini kaydetti. - Zonguldak

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title