Haberler

Erdem: "Türkiye, İnşallah Bu Seçimle İstikrarı Yakalayacaktır"

Aydın Valisi Erol Ayyıldız ve AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Erdem, 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi kapsamında oylarını kullandı.

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, oyunu sabah saat 10.30'da Efeler ilçesi Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu'nda bulunan 2011 numaralı sandıkta kullandı.

AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Erdem de, oyunu eşi Füsun Erdem ile birlikte Efeler ilçesinde Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda kullandı. AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen ve partililerle birlikte Efeler ilçesi Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 1252 numaralı sandıkta oyunu kullanan Erdem, "Ülkemiz, milletimiz, geleceğimiz ve çocuklarımız için hayırlı uğurlu olsun. Türkiye, inşallah bu seçimler ile istikrarı yakalayacaktır. Aydın için bütün teşkilatımız ile birlikte çok iyi bir çalışma yaptık. Yine seçim sürecinde devletin güvenlik kurumları bu dönemi büyük bir hassasiyetle koordine etti. Sayın Valimiz başta olmak üzere tüm devlet görevlilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bugün de sağ salim seçimi gerçekleştirir ve hayırlı bir sonuç alırız. Ülkemize ve Aydınımıza hayırlı olsun. İnşallah bu akşam güzel bir sonuç alacağız. Tahmin ediyorum ki ülkede istikrar kazanacak ve halkımızı istikrarın devamını isteyecek ve sandıktan da böyle bir kararın çıkacağına inanıyorum. Bu seçim parti meselesinden öte Türkiye'nin geleceğini açısından ne kadar önemli bir seçim olduğunu halkımız fark etti. Bundan sonraki süreçte Türkiye'nin büyümesi ve gelişmesi, yolunda istikrarla yürümesi devam edecektir" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erol Ayyıldız Ak Parti Türkiye Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title