Haberler

Erdem Çaldı, Merve Söyledi!

Güncelleme:

"Duman" adlı parçaları ile müzik listelerinde uzun süre üst sıralarda kalan aranjör Erdem Kınay ve ünlülerin vokalisti Merve Özbey, geçtiğimiz gece Premium Club Ortaköy'de sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.


Tarkan, Kenan Doğulu, Serdar Ortaç, Sibel Can, Hande Yener, Murat Boz ve Demet Akalın gibi isimlerin albümlerine katkı sağlayan Erdem Kınay ve Merve Özbey performansıyla göz doldurdu. Desibeli hat safhada tutan misafirler, şarkı boyunca eşlik ederek alkış tuttu.

Sahne öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Erdem Kınay, 2015 yılının ilk aylarında Merve Özbey'in solo albümünün çıkacağı mesajını verdi. Her konserin ayrı bir heyecan olduğunu vurgulayan Kınay, 3 yıl sonra ilk defa yılbaşında ayrı program yapacaklarını ve Merve Özbey'in yılbaşında Trabzon'da canlı orkestrasıyla sahne alacağını söyledi.

Yaklaşık 3 saat sahnede kalan ikiliye Devil's Dance Team de şovlarıyla eşlik etti. Konser sonrası ikili hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal ettmedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Serdar Ortaç Kenan Doğulu Merve Özbey Tarkan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title