Haberler

Erdek'ten Kısa Kısa

Belediye Meclisi toplandı Erdekspor'a 480 bin liralık transfer bütçesi ayrıldı.

Erdek Belediye Meclisinin ağustos ayı toplantısı, Belediye Başkanı Hüseyin Sarı'nın başkanlığında yapıldı.

Toplantıda ilk gündem maddesi olan norm kadro cetvelinde unvan değişikliği yapılması oybirliğiyle kabul edildi.

Ardından, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığının, Erdek-Marmara-Avşa arasında başlattığı düzenli seferler için iskelede bilet gişesi isteği de oybirliğiyle uygun görüldü.

Belediyede çalışan sözleşmeli personel ücretleri ve belediyede yeni oluşturulan müdürlükler için hazırlanan yönetmelikler de CHP ve AK Parti'li üyelerin oylarıyla kabul edildi.

Gündemin tamamlanmasının ardından meclis üyelerine bilgi veren Sarı, yapılan protokol uyarınca Erdek Otogarı'nın Erdek Belediyesine verildiğini, hal binasının ise Balıkesir Büyükşehir Belediyesinde kaldığını belirtti.

-Erdekspor'a 480 bin liralık transfer bütçesi

Erdek Belediye Başkanı ve Erdekspor Kulübü Başkanı Hüseyin Sarı, bu yıl hedeflerinin şampiyon olarak 3. Lig'e yükselmek olduğunu söyledi.

Transfer için 480 bin liralık bir bütçe ayırdıklarını, kulübün yıllık bütçesini ise 600 bin lira olarak belirlediklerini açıklayan Sarı, şunları kaydetti:

"Takımın teknik heyetinin başına tam yetkiyle Can Cangök'ü getirdik. Yönetim kurulu olarak onun işine kesinlikle karışmayacağız. Takımımız şu anda Balıkesir DSİ tesislerinde kampta bulunuyor. Bünyemize kesinlikle ahlaklı futbolcuları alıyoruz. Tabii ki, hedefimiz, yılların özlemi olan Erdekspor'un 3. Lig'e yükselmesidir."

Erdekspor, 2014-2015 sezonunda da Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek. - Balıkesir

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Sarı Balıkesir Erdek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title