Haberler

Erdek'ten Kısa Kısa

Erdek İlçe Emniyet Müdürü Cankurt: "Hiçbir sürücüye ceza yazmaktan yana değiliz ama açık trafik ihlallerine de seyirci kalamayız"

Erdek İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cankurt, hiçbir sürücüye ceza yazmaktan yana olmadıklarını ancak açık trafik ihlallerine de seyirci kalamayacaklarını söyledi.

Cankurt, yaptığı açıklamada, ilçedeki trafiğin sağlıklı akışı için sürücülerin, trafik kurallarına çok iyi uymaları gerektiğine dikkati çekti.

İçinde bulunulan turizm sezonunda, ilçeye dışarıdan gelen birçok vatandaşın, "Nasıl olsa tatile geldim" anlayışıyla hareket ederek, trafik kurallarına uymadıklarına işaret eden Cankurt, şunları kaydetti:

"İlçe Emniyet Müdürlüğümüz, trafiğin rahat akışını sağlamak için elinden geleni yapmaktadır. İçinde bulunduğumuz Ramazan ayında iki motosiklet ve iki otomobil sürekli görev üstlenmektedir. Bizim, görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışmamız da trafik için yeterli değildir. Çünkü, ilçenin yollarının darlığını bile dikkate almayan birçok sürücü, araçlarını istedikleri yere bırakmaktadır. Hatta Hükümet Caddesi üzerinde bile iki sıra araç parkı görülmektedir. Bu arada önemli kavşaklara araçların, ana yola çıkarken görüş açılarını kapatacak şekilde araçların park edildiği de gözlenmektedir. Biz, hiçbir sürücüye ceza yazmaktan yana değiliz ama bu açık trafik ihlallerine de seyirci kalamayız. Bu nedenle istemesek bile cezalar yazıyoruz. Erdek'te araç kullananlardan tek isteğimiz, trafik kurallarına harfiyen uymaları ve trafiğin rahat akışına katkı sağlamalarıdır."

AK Parti İlçe Başkanı Sever

AK Parti İlçe Başkanlığına getirilen Murat Sever, yönetim kurulu listesini oluşturmaya çalıştığını söyledi.

Tüm partilileri ve Erdek'i kucaklayacak bir yönetim oluşturmaya çalıştığını vurgulayan Sever, "Partimizi, Erdek'te layık olduğu yere getireceğiz" dedi.

1969'da Erdek'te doğan, ilk ve orta öğrenimini burada, askeri liseyi ise Ankara'da tamamlayan Sever, 2007'de Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu.

1987'de göreve başladığı Kara Kuvvetleri Komutanlığının çeşitli kademelerinde 26 yıl süreyle hizmet verdikten sonra 2013 yılında kendi isteğiyle emekliye ayrılan Sever, 2009-2010 yılları arasında, NATO tarafından, Kosova'da görevlendirildi, NATO Genel Sekreterliği tarafından madalyayla ödüllendirildi.

Sever, Figen Sever ile evli olup, bir çocuk babasıdır. - Balıkesir

Kaynak: AA / Yerel

Murat Sever Ak Parti Erdek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title