Haberler

Erdek'ten Kısa Kısa

Erdek'te hijyen eğitimine sadece bir kişi başvuru yaptı.

Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, ilçedeki turistik tesis çalışanlarına hijyen eğitimi verileceğini duyurdu, ancak sadece bir kişi geldi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adnan Arıuçar, ilçedeki otel, pansiyon tarzı işletmelere hijyen konusunda eğitim vermek için yazılı duyuruda bulunduklarını ancak eğitim için sadece 1 işletmenin 1 personel gönderdiğini belirtti.

Turizm sezonunun açıldığını hatırlatan Arıuçar, turistlere daha kaliteli hizmet vermek için böyle bir eğitim açtıklarını ancak bu 1 kişinin sadece müracaat etmesinin son derece sıkıntılı olduğunu söyledi.

Arıuçar, iş verenlerin bu eğitimi aldırmadığı takdirde her çalışan için 250 ile bin lira arası cezalar uygulanacağını kaydetti.

Erdek'te öğretmen ve idareci atamaları

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, Ağustos'ta ilçedeki eğitim kurumlarına yapılacak müdür atamalarında liyakatin öncelikli tercihleri olacağını söyledi.

2014-2015 eğitim ve öğretim yılı öncesinde okul müdürlerine yönelik bir dizi değişikliğin yapılacağını dile getiren Ceylan, şunları kaydetti:

"Bu değişikliklerde liyakat öncelikli tercihimizi olacaktır. Eğitimdeki iddiamızı ve başarımızı sürdürebilmemiz için liyakatli okul müdürlerinin atanması çok önemlidir. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak atama döneminde buna dikkat edeceğiz. Ayrıca bazı öğretmenlerimizin akıllı tahtalarının kullanımı konusunda sıkıntılar yaşadıklarını tespit ettik. Öğretmen ve idarecilerimizi yönelik 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı başında akıllı tahta kullanımı konusunda bir eğitim vereceğiz." - Balıkesir

Kaynak: AA / Yerel

Erdek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title