Haberler

Erdek'te Kayıp 83 Yaşındaki Amatör Balıkçının Cesedi Bulundu

Balıkesir'in Erdek İlçesi'nde, iki gündür kayıp olan amatör balıkçı 83 yaşındaki Osman Tatar'ın bu sabah denizde cesedi bulundu.

Balıkesir'in Erdek İlçesi'nde, iki gündür kayıp olan amatör balıkçı 83 yaşındaki Osman Tatar'ın bu sabah denizde cesedi bulundu.

Erdek İlçesi'nde, iki gün önce kendisine ait 3 metrelik teknesiyle balık avlamaya çıkan Osman Tatar'ın eve dönmemesi üzerine ailesi Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu. İhbar üzerine Erdek İlçe Kaymakamlığı tarafından çalışma başlatıldı. Arama kurtarma çalışmalarına Çanakkale Deniz Büro Müdürlüğü ve Mudanya Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı su alt grupları da destek verdi.

Osman Tatar'a ait olduğu belirtilen 3 metre boyundaki ahşap tekne dün Zeytinliada açıklarında bulundu. Gece boyunca sürdürülen çalışmalar sonucu ağ atarken dengesini kaybederek denize düştüğü sanılan Osman Tatar'ın cesedi, bu sabah Zeytinliada sahilinde bulundu.

Evli 2 çocuk babası Osman Tatar'ın cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, olayla ilgili soruşturmaya başlandı. - Erdekbalıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Tatar Erdek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title